- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Напукани длани ?
Леко де.Първоначално написано от Iceshark
Няма да ти се случи нищо, далече е от сърцето.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
аз съм от най-големият град в БГ СофияПървоначално написано от Iceshark
просто не ми се разкарва по лекари чакане по опашки и простотиий казах че нямам дюстбан просто си направих тест за целта трябваше да си намажа ходилата с иод ти зле ли си иначе няма как да се разбере имаш ли нямаш ли .............. а не се подигравай маршо
никой не се оплаква
исках мнение от някой който разбира от това или му се е случвало нещо подобно
![]()
абе не ми е за 20 лв не ми се ходи по лекари ........ не съм голям фен че да ходя при лекар да чакам по опашкитеПървоначално написано от Claymore
Слушай какво, разбирам че си на 14 годинки, но не ти дава повод да ми викаш "маршо" , "тъп" ..понеже съм на 18 и съм 120 кила и знаеш ли как ще те изплющя зад врата а? Няма да се намеришПървоначално написано от spain1
НЕ съм те обидил за да ме обиждаш и ти.. по полека занапред.. не скачай толкова защото зад компютъра се правите много на смели
Добре, в София си! Боже той бил от София.. Ми отивай бе маршо , за твое здраве е ! Може ли да живееш в най големия град и да не се погрижиш както трябва за здравето си.. като не ти се чака, ще гледаш как ти се люпят ръцете и това е ..
И стига си се шашкал.. като не ти се дават 20 лв. искай от вашите.. ти го изкара така че си работил за 300 лева цело лято и не ти се дават пари .. лол .. tard
абе да те еба в маршата на 17 съм като си 120 кила наешли колко ми пука не ми пречи да ти начупя ребрата паляк смотан това че не ми се разкарва по лекари да чакам по опашки и да си губя времето се 1 нямам друга работа за разлика от тебе бях 1 месец и половина на слънчев бряг а ти работиш като луд нещасник ако те намеря такав бой щи хвърля че явно майкати и бащати не са те възпитали кой знае колко добре боклук смачкан на 18 години станал и е 120 кила кфо да говоря повече свиня недъгава .........Първоначално написано от Iceshark
Първоначално написано от spain1
рофл![]()
![]()
, пич вземи си прегледай и нервите
![]()
![]()
, не ти е проблема само ЕДИН ахахаха .. ебаси откачалките.. и това го казах на ебавка изобщо не съм 120 кг
.. Ходи на невролог , честно
![]()
![]()
земи си прегладай ти нервите пред компа много знаеш после не бил 120 кила после ще се окаже че си цигане дето мие пода в нет клуб и с заплата та си седи и спами по форумите рофл ..........Първоначално написано от Iceshark
продъжлавай забавляваш меПървоначално написано от spain1
![]()
![]()
![]()
.. DICKHEAD !
![]()
![]()
Първоначално написано от Iceshark
ей паляк и ти мене ме забавляваш ама ако те хвана щи начупя ребрата FUCK YOUR MOM KID
друго какво ще ми счупишПървоначално написано от spain1
? Продължавай ! ИСкам да знам какви травми ще имам
![]()
![]()
![]()
от София ли си ? ако си щи покажа травмите майкати дебаПървоначално написано от Iceshark
с тоя ник дето си имам точно 1 фр дето се пише така с подобни никове на колко си ?
уахахах ти се взе за мн яка машина бе, споко др година идвам в София. Такива случайни като тебе ги има много, но като те видят на улицата напикават гащите![]()
![]()
! Много гледаш WWE сигурно .. кой ти е любимия кечист хм ? РОФЛ !
![]()
, вземи се прегледай момко ! Бил на 17 хахаха , то не ти личи за 17 бе палячоо ! Виж се само как се изразяваш! Беден речник и прочее ! Продължавай да ме разсмиваш и без това те коментираме в един друг форум
![]()
, дейба надъханите компютърджии
![]()
абе палячо не ми личяло виж се как се изразяваш даже на сила се смееш щото си кретен ако те хвана щи еба путката майчина 120 кг лайна ей тфа си ти умрелия и ходи се прегледай кфото кажа аз и ти го повтаряш бе палячо жалкар марша скапана умри в сол нещасник мене кфо ме интересува че ме коментирате в друг форум банда пиянци без работа с пропаднали животи родени недъгави на мене не ми пука бе палячо да те еба в клоуна смешен точно ей тия като тебе се насират на улицата помяр долен
Алоооо...много се изместихме от темата. Не се козете толкова, ако имате някакви спорове и кавги моля да ги обсъждате на ЛС. Нали все пак са създадени точно по тази причина - да не гледат другите потребители сеир.
ПП: Ама то и без това казват, че ние Софиянците сме най-голямото село...таман се чудех защо е това мнение ...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
еми виж го тоя селяк идва от селото си в София да живее .......... но не е роден в София кфо да говория повече .............Първоначално написано от Claymore
точно тук сгреши бе келеме малко. роден съм си в софия , по принцип съм софиянецПървоначално написано от spain1
! А ти като си толкова горделив софиянец защо ме повтаряш на всеки твой отговор хахахаха
![]()
![]()
![]()
! Смял съм се насила !ХААЬХАЬА ! Сега кат го видят това тези от форума муахах ! Ей чаве ходи се прегледай сериозно, разбирам че си на 14 и 2 месеца , и че в малко повече са ти нервичките, взимай некви успокоителни , кажи на мама и тати по често да те извеждат в парка щото ше земеш на края да си изпържиш мозъка пред компютъра
![]()
! Бил софиянец ! Земи се стегни малко бе лигльоо ! Лигав си та нямам по на къде, нехранимайко такъв , взел тука да се прави на сила
! Пък и заплашва и пцува
![]()
! Аз нито 1 път не те напцувах и не те заплаших
той се изкара Терминатор ! Голем фен си на арнолд шварценегер ?! Или пък гледаш кик-бокс ??? Да не си мислиш че си Badr Hari ? аххааахахахахаххахх
![]()
![]()
![]()
!
По леко с филмите занапред лигльооо ! Имаш още хляб да ядеш от фурните ! Бахти джедайа![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT1: ИСКАМЕ ОЩЕ ИСКАМЕ ОЩЕ ! Ми казаха от форума дет се хилят на тапотиите ти![]()
![]()
![]()
Не е нужно да цитирате всички постове, трябва да дърпам 5 мин. скрола да видя края.
И да сте от София и да не сте пак приличате на селяни като се карате като такива. Помолих ви да се карате на ЛС, ще ви помоля 2-ри път...ако ли не ще чакаме някой съвестен мод да ви спре.
-M.B.
Той започна да ме обижда и да ме заплашва че щял да ме пребиеПървоначално написано от Claymore
! Така че , него да го спират ! Глей го че се държи като селянин, пък бил от София
! Аз просто се забавлявам какви глупости пише и само го провокирам и той се хваща
![]()
Така че гледай кой обвиняваш другия път![]()
Обвинявам тебе и него ""
Като си на 18 или колкото каза а той на 17 що акъла ви ми прилича като на 10 годишни. Като малки деца сте... "Дай си ми куклите, на ти си парцалките".
Може поне един да спре и тогава няма да има другия с кой да спори!!!
"По-умният отстъпва."
-M.B.
абе палячо аз нарочно си правя гаргара с тебе за да се нервиш хахахахахаха леко да не пукнеш бе селяк сигурно си от някое село да те еба в келемето голям алармаджия си по форумите си велик ама ако те хвана мамати ще наеба педал
абе ти си някаф психично болен бе виж се бе помяр зимай успокоителни казвай на майкати и бащати да ти дават някфи хапчета и директно в концалгера бати болното пишлеме на 11 години и стана голям боец нервите са ти в повече и се смееш на сила бе нещасник ти колко още хляб трябва да ядеш от фурните бахти маршата ретард кой знае от къде си дошъл мангалПървоначално написано от Iceshark
И ОЩЕ НЕЩО ЗНАЕМЕ ЧЕ НЕ СИ ОТ СОФИЯ А СИ ОТ НЯКОЕ СЕЛО ПЪЛНО С МАНГАЛИ НО ЩОМ В ФАНТАЗИИТЕ ТИ СИ ОТ СОФИЯ И ТОВА ТИ ПОМАГА ДА ЗАСПИШ ВЕЧЕР СИ ГО ВЯРВАЙ![]()
![]()
![]()
![]()
ами кфо да направя че ония селяк не спира да спами сигурно по цял ден рефрешва страницата и чака някой да пише в 102122102 форума и има въображаеми приятели съжелявам го за това спирам да пишаПървоначално написано от Claymore
![]()
кк, излезни от филмитеПървоначално написано от spain1
, аа още ще спамиш ли ? Даже не ти чета какво пишеш .. то на кретени ..
Аз като много по умен от тебе отстъпвам ти си спами колкото искаш и бтв - само копираш думите ми , личи ти колко си софиянец
![]()
абе палячо личи ти колко ти си софиянец виж 1 вите ми коментари и виж че ти ме копираш аз спирам до тука за да се сложи край на спора предлагам на админа да види моето ип и неговото да ги провери в някой сайт и да види че съм от София сигурен съм че неговото е някъде в родопите в някоя пещера .... голям селяк е тоя селтак си и селтак ще си умреш и най - добре не идвай тук се пак много селяци като тебе идват от провинцията и се мислят за софиянци знам че не си софиянец нито имаш пари да си позволиш билета до тук за да дойдеш и ае вече спри с филмите че ми писва вечер преди да легнеш си приказвай 10 пъти бавно ( аз съм от софия ) :Д иначе май няма как да заспиш това ти е фикс идея ае спирам с спама спами сиПървоначално написано от Iceshark
голям филмар е тъпото копеле багерист :Д:Д:Д:Д:Д
spain1, последно предупреждение по т.12. Следващ пост, ЛС, етц в тоя стил и ще се срещнеш с ДЕЛчо Спасов.
IceShark, ти го давай малко по-сериозно с отговорите и внимавай с т.2, защото очатваше в спора.