- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за "Крадецът на праскови"
Здравейте ,
може ли някой да ми каже точно от къде до къде е в учебника за 8 клас "Крадецът на праскови",че няма да мога да прочета цялата книга.
Благодаря предварително.
Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
http://www.vbox7.com/play:73524f20
Не ти тряя аз до колкото помня някав крадеше праскови и няква се влюбила в него наибали са, но тя май имаше лош мъж и избягахе нещо таков учих го отдавна-има в нета сигурно цялата книга тъпа е![]()
![]()
^ Оф, с всеки изминал ден ме отчайвате, не, не и не..Тва беше най-тъпото изказване, което съм чела някога.То бива, бива да сте прости, бива да сте некомпетентни, ама чак толкова..Колкото до самото произведение, то е едно от малкото свестни неща в тоя списък.И далече не става въпрос за това, което интелЕгентният ни съфорумник по-горе ти изясни.
Най-добре е да я прочетеш.На мен ми се стори кратичка.Иначе за учебника не знам.
Не знам колко от произведението има в учебника, но цялото е около 55стр. не е никак дълго и не е скучно.
оФ, Я мЛъКвАй! 8-мИ кЛаС иМаХ 4 пО ЛиТеРаТуРаПървоначално написано от SummerDream
![]()
От произведенията, които ще учиш в 8 клас по Литература, едно от най-интересните е именно "Крадецът на праскови".. Повестта е много кратка и се чете за минимално време.. Нищо няма да ти стане да седнеш и да я прочетеш за час-два..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Аз помня, че ни бяха накарали да я прочетем и една вечер за 2 часа я прочетох и излезе интересна![]()
Кратка е и е интересна - струва си,да я прочетеш..
Но накратко
- В "Крадецът на праскови" действието се развива в края на първата световна война,в старопрестолния град Търново..
И точно в този "суров фон" се "заражда" една истинска и мъчителна,но светла любов,каквато може да бъде любовта само по време на война..
Прочети я,много е интересна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Цялата е в учебника
А тоя mlakniwe е еееегати простото същество![]()
Самата повест ми се стори скучна и безинтересна. Но смисъла, който носи е хубав.![]()
Повестта е не повече от 100 странички, за 1 ден и си я прочел/а. Не е толкова скучна, колкото изглежда. И аз не мислих да я почвам даже, но се оказа що-годе ставаща за четенеКато я нямаш книгата потърси в нета, ще я има сигурно
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз пък нищо не съм прочел от летния списък, не ми се занимава с глупости.![]()
Ако искаш бе, никой не те задължава. Всичко е в твоя полза.Първоначално написано от tarlyo
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Както миналата така и таязи година нищичко не съм прочел. По цял ден гледам филми или съм с приятели. Ако толкова те мързи да чете изгледай филма, май го има в замунда![]()
книгата е по-хубава от филма ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Първоначално написано от lemonyheart
![]()
не ми говори за 9ти клас, че просто се отчайвам -.-
"беседа против богомилите" ftw .
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
А относно "Преди да се родя и след това" .. цялата книга ли я има ? Защото аз прочетох частта "Преди да се родя" и "След това", ноо напрво нямам сили за "И след смъртта ми" . .Таа въпросът ми е; цялото ли произведение се изучава ?
Вече гледах филма и няма да чета книгата.Можете да локвате !
Eminem ft.Rihanna - Love The Way You Lie
http://www.vbox7.com/play:73524f20
Първоначално написано от persii
Не, споко, учи се само `Преди да се родя` и нищо повече от тая глупост..![]()
Такам...книгата е страхотна,на тези години когато я четох ми повлия много добре!Много е поучителна и интересна.Изобщо не е скучна.Ще останете очаровани ако я прочетете!Има невероятни описнаия на предмети,чувства и т.н....
А ако толкова не ти се чете има направен филм,който е също интересен,но книгата е за предпочитане.Сценария на филма е по кратък разбирасе!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Смисъл от четенето на цялата книга няма. Като стигнете до произведението, учителката по литература ще ви каже, който го е чел да си го припомни, който не - да го прочете. Уверявам те, че с един сериозен прочит за 3-4 часа си го прочел и разбрал откъса от учебника.![]()
ний гледахме филма в даскало
има една мацка тя е женена за некаф по вип и му мие краката
има и един дет краде праскови от градината и влюбват са естествено праят секс и накрая него го убиват а тя се самоубива. Тва помня честно казано!
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!