- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
рядко
какъв цвят е дивана ви?
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
не
можеш ли да караш сърф
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не
по колко пъти вдишваш на ден
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мога
защо,след като нормалната телесна температура е 37 градуса,когато навън е 34,примерно, ни е горещо?
глупостта около мен ме уморява
Мда ;дд
Обичаш ли да си похапваш ?![]()
![]()
![]()
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
мда![]()
![]()
шопар ли си
sapphire5![]()
да но не кекс![]()
пишкаш ли![]()
sapphire5![]()
Не, никога![]()
село имаш ли си?
нямам си вече
кое е първо: яйцето или кокошката?
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ако се замислиш по въпроса ще стигнеш до извода че има повече логика да е яйцето...
За какво мечтаеш?
да пиша повече постове от теб
а ти![]()
sapphire5![]()