- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Да речем жена, кола, отделно жилище и добра работа в България. Всичко изброено да е първо качество.
Какво смяташ за пушенето на трева?
Смятам, че стига да не позволиш да те дърпа надолу, е яко.
И че не се говори достатъчно на тая тема.
Какво мислиш за бойните изкуства?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мамка му, знаех си, че ти ще отговориш, долен фънаджия!
Много добро средство за разпускане и поддържане на добра физическа форма. Чудесен начин да се избавиш от агресията.
Опиши идеала си за жена/мъж.
да е много путка с черна коса , да е дащна , да ми пуска да ми готви, да е нимфоманка, да не е много проста, да ме обича и да ме слуша
яздили ти се магаре?
Да. Упражнения, бягане, такива неща.
Същият въпрос.
правя упражнения вкъщи, каня се да тръгна и на фитнес.
любима порода куче?
Интересен въпрос. Не се продавам, защото не съм предмет. Струвам цял един живот, изпълнен с него, приятели и нашите. И липса на смъртни случаи и раздели. Долу-горе всичко бих направила и дала за това.
А следващия колко струва?
Имам какво да добавя към стойността си^^. Принципно животът струва много докато си пълноценен /колкото и абстрактно да звучи/, докато се развиваш и докато не си си изгубил способността да му се радваш (респ. да го проклинаш). Докато не си се превърнал в поредното сиво и примирено същество (което, за щастие, далеч не е единствената възможност).
Какво мислиш за нестинарите?
Последно редактирано от paradosou : 11-17-2013 на 13:15
Харесва ми идеята да ходиш по гореща пепел и да не чувстваш нищо. Отделно дето туристите също ги харесват.
Какво прави днес?
Бях на изпит сутринта - бизнес комуникации (нищо особено) и след това цял ден лежерно....
Хммм.....как се виждаш след 10 години?
ГоЛем (Със селско Л) филмар си
Миришеш ли?
Не.
Какво пуши за последен път ?
Последно редактирано от Illusion772 : 11-18-2013 на 20:47
15. Обичаш ли синьо сирене :Д
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3