- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
не
избухваш ли лесно ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
охооо супер лесно
Харесваш ли 2-Pac ?
Хах, да
Какви филми харесваш?
Не го харесвам, но нямам проблем да го слушам, ако се налага.
Предсказуем/а ли си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Предсказуем/а ли си?
Понякога да.
Да му пиша ли?![]()
женско
Не съм яла от години дюнер от няколко месец ми се яде много ама да видим кога ще си взема .. ;d
избухваш ли лесно ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да
Лъжеш ли родителите си?
Не ги лъжа, но има неща, които не съм им казвала.
А ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не ги лъжа но и Аз съм си премълчавал за доста работи
Вярваш ли ,че краят на света наближава .. ?
Според мен, не.
Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
Ми чак от пръв поглед НЕ!
Колко време е била най-дългата ти връзка ??
Ам... Първият ми и единствен опит: седмица и половина![]()
Пушиш ли?
Не.
Крал/а ли си ?
Не
Гледаш ли мача ?( Real Madrir - Bayern )
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Не, не го гледах
Бил/а ли си се до кръв?
Не.
А ти?
Не.
Каква е следващата материална вещ, която искаш да си купиш?
Обувки.
Какво е страстта за теб?