- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Изобщо.
Как искаш да изглежда домът ти след време? Каква задължителна мебел би искал/а да имаш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не знам, ранно е да се говори на тази тема...
Америка?
Като цяло, да. Но бих отишла на бригада само или екскурзия. За постоянно, надали.
Кое нещо/място в България те кара да се гордееш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
перфектна работа не бих казала, че има. Но мечтана ми е хирург, но тук в България определено не е най-перфектната работа.
Коя дреха носиш най-често?
кучешка
в къща или блок живееш ?
Къща..
Как си представяш идеалния/идеалната партньор/ка?
О, идеални хора няма. Имам някакви критерии и за някой не бих допуснала да ги престъпя.![]()
а ти?
Всичко може да ме накара.
а теб?
Да...
Николета или Андреа..[не ми идваше друго на ум за тва]
![]()
Азис - Хоп [music]
Кестенява .. е може и руса но зависи от нея...
Напивал/а ли си се много жестоко ..![]()
Азис - Хоп [music]
ракия и син собиески
любимо ядене ?
Пилешкоо <3 -![]()
Тъпо ли ти е ?!![]()
Азис - Хоп [music]
Да
Как ти е мнението за мястото на което живееш?
Да , стига да има с кого.
Искаш ли да отидеш на плажче?
Да
Любимо сирене?
синьо
R8 4.2FSi vs V10