- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
10
Любима бира?
сирене
ако видиш как R8 гори ко ше напрайш
Ше изтръпна ..![]()
Фитнес или Пиене ?!
Азис - Хоп [music]
И двете, но повече сладолед.
Ариана или Загорка?
----
Леле .. за няколко секунди писаха мноого хора ...
Ами нямам любим филм.
Ариана или Загорка?
Случка .. голяма случка!
Какво ще направиш, ако някой ти изневери?
Няма да му простя. И зависи от лъжата.. може да стане "никакъв" за мене вбъдеще!
Какво ще направиш, ако някой от друг град ти предложи да излезете?
не
що на повечето S8-ци kickdown-а едвам не ти къса главата
мм въпрос?
Коя дреха смяташ, че е недопустима в стила на обличане на жената/мъжа?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
За жената ризи...
За мъжа - розови дрехи..
Добре ли плуваш на плажа?
Да, като риба на сухо. хахах Не. Спасител ли ще го играеш?хахха
Направил/а ли си първата баня вече?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Спасител не, но иначе направих първата баня! Даже изгорях леко..
Обичаш ли да ходиш на плаж?
Ами вече не толкова, омръзва ми. Но когато отида някъде извън Варна за дълго време и ми се приисква плажа.
Любимото ти място, където обичаш да ходиш да ядеш?
КФС , макар че вече отдавна не съм го посещавал.. обожавам тази храна.. също така у дома от готвеното на мама ^^
3 любими напитки?
вино, мента с мляко, sheridan's. Говорим за любими, иначе всичко бих казала, че пия без ракия.
твоите?
Прясно мляко.. Вино и Биричка. ( Прясно мляко мога по цял ден да пия - хаха )
Раци или миди предпочиташ?
Да ти кажа не съм кусвала, чак ме е срам, че съм от морето. хахха Но каквито отзиви съм чувала, май, че раци.
а ти?