- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Не бих направила нещо, което е под достойнството ми, отвъд принципите ми само, за да угодя на някого. Не бих обърнала гръб на семейство, на приятели. Не бих посягала на живота си, например. Макар, че надали има човек, който ще го пожелае. Абе общо взето мога да правя компромиси, но зависи.
Ако изневериш на моминско/ергенското си парти, например, би ли отменил/а сватбата, защото се чувстваш гузно един вид, или смяташ, че имаш граница и няма да го направиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако изневеря на моминското ми парти не бих си отменила сватбата,но мисля че имам граници и едва ли ще го направя то точно преди сватбатааа
ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Аз просто няма да изневеря !!
Би ли отишла в друг град да се запознаеш с момче от виртуалния свят(Интернет) ?
Зависи колко далече е и защо...
Възможно ли е в тази тема всеки втори въпрос да не е "а ти"?
Хмм по-скоро не :дд
Друсаш ли?
Не.
Най-нестандартният начин да предложиш на някой да се омъжи за теб?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Нямам представа.. насред обществото можеби.
Да излезем за по бира с цаца?
Ахахаха да, може.
Ако човек твърде много се грижи един вид за теб, би ли ти било досадно или по-скоро ще се радваш, че са загрижени за теб?
Ще се радвам, разбира се!
Какво обичаш повече , гуш или цун?
Едното придружено с другото.
Ако имаш връзка "просто секс" в даден момент ще се влюбиш ли?
Най-вероятно - ДА. Зависи много от момичето каква е в леглото..
За или против секса без обвързване? И защо?
Ами по принцип съм за, но не мисля, че ще си остане просто секс. Секса сближава и не мисля, че човек ще остане безразличен. Иначе съм за, защото е хубаво за човек, който не иска връзка, който е приключил такава, и не само. По принцип смятам, че няма нищо лошо.
Ще забележиш ли момиче, което е без грим? И смяташ ли, че така се подчертава повече чара и красотата на едно момиче?
Ще забележа естествено.. мм за чара.. до една степен се подчертава. Колкото по малко грим - толкова по-добре!
На колко е бил най-големия ти партньор по години?
3 години по-голям.
Удрял ли си момиче и смяташ ли, че е непристойно за един мъж да удари жена?
амм ся е на 16 иначе като ходехме беше на 15..
Коя песен би ми препоръчал/а?![]()
@ ники - не съм удрял, не мисля и да го направя. Това не е мъжка постъпка..
@ лина http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=KV2ssT8lzj8
Как в времето при вас?
Слънчево, гърмеше до преди половин час. Но мисля, че ще вали отново.
А при теб?
Слънчево, задушно...
Пътувал/а ли си сам/а в посока друг град за няколко дена? Било при компания/приятел/роднини?
О, да, редовно.
Пътувал/а ли си със самолет?
Да
Искаш ли да отидеш на почивка някъде извън България? Къде?
О, да. На почивка искам във Испания, Гърция, Англия, Америка (бригада), Норвегия и отново в Турция.
Можеш ли да готвиш?
Да..засега искам да замина към Франция,но след изпитите с класа ще ходим в Руминия..Франция ще я оставя за по-късно
А ти?
@ники , зависи, мога да си направя да ям, гладен няма да остана ;д
@лина - да - Русия (руска жилка имам) ;д
Можете ли да плувате под вода ?