- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Апсурд. ;д аз над вода успявам едва, какво остава под вода.
Националист/ка ли си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, но не съм вкусила толкова от нея, че да кажа, иначе бих експериментирала.
Качвал/а ли си се на яхта?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да, миналата година покрай баловете в Мармарис - мега якото , че и първи скочих :}
А ти ?
Безмозъчни пушачи, от малки си тровят организма![]()
В кой клас си?
10ти хаха
Бил ли си кавалер на бал и ако не би ли е съгласил някога?
7-ми
Коя гимназия си завършил/а /в коя учиш/в коя искаш да учиш?
Бил съм, също така бих се съгласил да съм отново)
Завърших Руската. В сферата на туризма искам да се развивам)
Искаш ли да ти бъда кавалер ?![]()
на мен ли? хайде. хахха
защо туризъм? не искаш ли някъде в чужбина?
И да искам, се изискват много средства. Нямам възможност просто.
Туризъм понеже от малък работя в тази сфера, а от 2 лета работя с руски туристи и ме кефи работатаА първото ми желание , смисъл там където исках да вляза, не се получи.
Ти какво искаш да учиш и къде в бъдеще? след 12 клас![]()
Ами по принцип искам медицина, но за там няма да се получи сигурно. Иначе нещо с икономика ще продължа сигурно, я маркетинг, я финанси, ще видим. Иначе ми се иска в чужбина или поне извън Варна, не знам. Постоянно си меня мненията.
Коя година си студент?
Ами добре се движа. В момента съм се съсредоточила върху учението, защото няма на какво друго да се отдам. Е не уча постоянно де, но гледам да поддържам едно ниво.
А ти ученолюбив ли си?
Чак ученолюбив - не , но гледам да се старая :д
Какво ти е мнението за този форум / сайт "teenproblem" , разпускаш ли![]()
Вече се напълни само с 12-13-14годишни безмозъчни хлапета
С какъв браузър си? хах супер забила съм, баси тъпия въпрос :дд
Хахаха еми баш да разпускам, не, но ми беше интересно, когато се регистрирах, сега вече почна пак да ми омръзва. В този сайт доста често прекъсвам влизането си. хахах Абе понякога е забавно да се смееш на историите на хората, понякога помагаш, понякога намираш отговори и на собствените си въпроси, които нямаш смелост да споделиш.
ParadOx - Google Chrome и btw си мислех, че си момче. хаха
Ти защо се регистрира в този сайт?
За разнообразие xD
На колко си години xD xD
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
16.
Стила ти на обличане? Държиш ли на марковите дрехи?
тряя е адидас...
любим стил музика ?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
с шунка и доматт <33