- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
скорпион ;p
Обичаш ли да ходиш на плаж?
че кой не обича? особено нощно къпане в морето
Обичаш ли да се разхождаш с приятели ?
да , за компания ,но зависи къде
Обичаш ли екстремности ? Харесва ли ти да философстваш? ;d
Мн ли се вбесяваш ,когато някой те излъже ?
Да ужасно много мразя или пък когато са двулични !!!
Ти как би приел най-добрия ти приятел да те излъже за нещо важно?
ами ако го е направил ,защото е мислил ,че ще ме засегне или ще навреди- ще го разбера , но иначе просто няма да съм му добър приятел
Абе за мен истински приятели в днешно време се намират много трудно , а и аз нямам такива в реала
Приятели има всякакви , но всички си гледат собствените интереси и как ще им е по изгодно за себе си
Всички само се използват за компания....
ОМГ и аз мисля точно така (надали ще ми повярваш,ноооо)
Кой би избрал гаджето или приятеля (истински)
Приятел. Но идва в момент, в който човек, иска нещо сериозно (сватба, деца), и е време да почне да го гради.![]()
Суеверен/на ли си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
за да не ги нараня, не бих избрала нито единия..по-скоро бих седяла сама ако няма начин да избера и двамата...
кой е твоят идол?
YoAnA_kiiss - да, постонно.
watergirlblue - нямам
а твоя?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оо не ми говори за гаджета ;d
Малко не разбрах какво точно ме питаш ?
,,гаджето- тоест приятелка, с която изпитваме взаимни чувства и двамата сме влюбени един в друг (за което още не ми се е случвало) - ами срещу силни чувства трудно човек може да се бори
Ако съм влюбен - не съм на себе си
Тогава не изпитвам омраза към нищо
Чувствата изпитвани дори към човек ,който не те харесва и ти знаеш ,че няма да излезе нищо- отново са силни и болезнени тогава не ти пука за нищо , нито за себе си,но трябва да се стегнеш и след време преодоляваш емоциите
Да.
Какво мислиш за ходенето при сексолог? Дали човек е нужно да ходи, когато има проблем, дори да мисли, че е срамно и че ще му се подиграва някой?
Мисля, че трябва да се ходи.
Пък и да ми се подиграват кой ги брои за живи?
По-добре да отида и да ми се подиграват, неразбиращи хлапета, отколкото да имам някакъв проблем.
nIkEnCeTy_bE ако може да попитам, на колко години си?
16, скоро 17.
въпрос?
Не знам , отново казвам ,че чувствата играят голяма роля в такива моменти и каквото кажа сега -мога да излъжа
Нямал съм истинска връзка .
Мразя да мързелувам ,въпреки че постоянно го правя
-------
Няма нищо срамно човек ,когато има проблем да ходи на сексолог или психолог
Който се подиграва с това е глупак
Последно редактирано от loveca777 : 05-11-2012 на 15:13
Не просто питам![]()
Ако можеше да промениш нещо в характера си какво би било то?
Да не се инатя, когато е излишно и да имам повече воля и амбиция да следвам мечтите си.
Има ли грозни хора, според теб? И как трябва да изглежда външно човек, за да го наречеш грозен?
Ми според мен няма, важен е характера.
.. Честно на втория не мога да ти отговоря
Ти как мислиш?
Въпреки че всеки си намира своята половинка , за някои красиво е едно ,а за други съвсем им се разминават разбиранията спрямо това - аз мисля,че като цяло в обществото има грозни хора
Както физически , така и духовно
Грозен точно не е думата ,с която се наричат такива хора, но масата от всички винаги харесва повече едни ,от колкото други
Винаги има красиви хора , които са харесвани много повече за разлика от други индивиди