- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
преди 12 дена ,Отмъстителите.
Обичаш ли да бездействаш ?
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
не
тренираш ли ?
Зависи ....
Обичаш ли бързите скорости?![]()
Пфф аз живея за тях !
Пушиш ли ?
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
нее
ужаси гледаш ли
Редовно си пърдя дет ми падне...
обарвали ли са те в рейса ;d
Не.
Мерил ли си си члена с линийка? хахах
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
хахахаха аз нямам, ама бих, макар че и аз имам набито око хахах ама момчетата лъжат малко
смяташ ли, че ягода може да стои на главичката? /за един спор, който водя/ ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
е аз не си го мисля, и според мен не може, ама ми спорят затова. хахаха
ъъъъ мед не обичам, така че сметана. хахах
виждал ли си жени спасителки по черноморието?
не
виждала ли си 6 лева на цяло ? :OO
хахаха не, а ти?
не(btw за жената спасителка - едно време в Лозенец имаше една мн дива спасителка дето щъкаше напред назад по прашки)
къпал/а ли си се в морето нощем?
Да, все пак имам рожден ден на July Morning.
а ти?
да
ко ше напрайш ако си в бургас, разхождаш са вечер и чуеш някой отдат да ти вика
шшш ее тръба мн си харабежна е
оле датолкова е яко, а за july-a да не говорим!
посрещала ли си го на Камен бряг?
хахаха нищо, няма да обърна внимание най вероятно. / не съм го посрещала там, ама сигурно е хубаво.
Кога ходиш на плаж?
ами уж сутрин, но това е относително понятие(след 10:30)
как изглежда морето през зимата?
Тая година замръзна и след оная буря не остана нищо от буните. За първи път го видях такова.
От кой град си?