- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
брат
какво беше първото нещо което направи като стана днеска ?
измих си зъбите и лицето?
а ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Същото
Ако имаше възможност да убиеш някой без никой да разбере би ли го направил?
Абсурд.
Какво смяташ, че можеш да направиш и е по възможностите ти, за да влезеш в Рекордите на Гинес?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Дам
Би ли искал/а да имаш змия или гущер за дом. любимец?
не.
кога последно се скара с някой съученик/състудент?
миналата седмица
би ли участвал/а в игра, в която управляваш истински човек и избиваш всичко наред?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да
Искаш ли да си купиш нов телефон ?
Да.
с какво искаш да се занимаваш?
еми Гид.. минал съм курсове ... сега смятам да вляза и в университет със специалност Туризъм.. харесва ми алтернативата да обикалям страната а може би и чужбина .. кой знае
същия въпрос..![]()
Най-вероятно финанси.
откъде си?
вече ме пита.
гледаш ли телевизия, преди да заспиш?
не.. преди да заспя слушам музика ;p
За какво си мислиш в момента?
Мисля си как ще стане тая работа да науча учебника по педиатрия за 10 дни, за да си взема изпита другата седмица![]()
Следващия ако може да измисли нещо да ме окуражи![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
хмм.. учебника е ужасен и изобщо не ти се отваря.. но там вътре ти седи шанса да направиш следващата крачка към целта ти, която не знам каква е, обаче все трябва да си заслужава..
каква музика слушаш преди да заспиш?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Всякаква, но най-често някаква депрес.
ти?
всеки път различна слушам
В колко часа се събуди?
м днес 10:30.
колко често помагаш на майка си в някаква домакинска работа?
През ден.
Мислиш ли, че всички мъже са футболни фенове? Според мен всички некадърници и селяндури са запалени футболни фенове. Какво мислиш?