- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Това, че се държат така на мачове, не мисля, че ги прави селяндури като цяло. Иначе и аз не приемам тези сбивания, факли, не знам си какво, ама такъв е футболът в България. Ако ги няма тия неща, не е интересен. Никой няма да седне да чопли семки и да се наслаждава, освен ако не играят някакви пропаднали отбори. Така че пък далеч не означава, че всички гледат футбол. Не ги деля на гледащи и не гледащи.
Мислиш ли да променяш нещо в сегашната си стая?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мии не .. сега е зелена и подредена ..![]()
най-много да лакирам паркета защото е поизсветлял.
ти ? нещо по твоята стая ?
Нови тапети по нататък, канапенце, и може би щори вътрешни.
любимото ти анимационно филмче от едно време?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Цар Лъв .. гледах го нонстоп .. свършва филма и молех майка ми да ми го пусне пак :Д
любимия ти филм ?
Warrior.. веднага щом го изгледах ми стана любимия .. а ако харесваш Never Back Down тогава определено трябва да изгледаш и Warrior .. ако не си го гледала де ;p
най-големия ти страх е .. ?
Имам фобия от паяци
Следващия от какво има фобия?
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
паяци, мда.
най-голямата изцепка във форума на някой, според теб?
Любим нямам, но мога да кажа един потребител, който ме дразнеше много преди 1-2 години, мисля, че ника беше beau... злобарка си беше и с всички се дразнеше и винаги на контра... недоволна от света и вероятно незадоволена сексуално)
Следващия да даде пример за някого, който го дразни от форума![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
едно 80% от потребителите ..
най-унизителната ти случка в даскало/на работа/с приятели?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
о, не се сещам.
твоя?
Ми в училище беше когато моята класна беше направила някакъв гаф и беше ядосала помощник-директора, който беше жена... Онази разпореди проверка на целия ни дневник по номера, почнаха да броят отсъствията и 3-ма лъснахме с превишен брой отсъствия, като аз бях най-прецакания, щото имах 10 и 1/3 неизвинени (от позволени 9 и 2/3)... И то заради това, че класната е объркала сметките и ми е спестила 3 неизвинени... Така станах жертва на нейните грешки и трябваше да полагам приравнителен изпит по английски език, наравно с тия, дето повтарят годината... Беше отвратително да съобщя на нашите, че трябва да ходят в дирекцията на училището, това беше много унизително за мен, чувствах се като пълен идиот... В крайна сметка всичко завърши добре, защото изкарах 6 на приравнителния и по този начин си повиших оценката, щото по принцип учителката ми беше писала 5)))
Следващият да разкаже нещо подобно :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
ами миналата година завършвах 12 клас и господина по математика ме остави на изпит,защото не съм влязла в последния му час , още по-лошо беше оставил 10 човека от моя клас .. когато дойде време за изпита ми беше много гадно,защото никога не бях оставала на изпит ,пък и ако не го вземех нямаше да имам право да се явя на матурив крайна сметка от групата в която бях само аз го бях взела и то с 5-ца и умрях от щастие :д
най-голямата ти лудория ?
да се напия дотолкова че да не мога да стоя седнал ;d
ко прайш зимата :d
не ;d
можеш ли да вдишваш през носа и да издишаш през устата едновременно![]()
амии бях 3ти клас .. и класната ни не ме харесваше особено .. (още незнам защо - на олимпиади изкарвах по-добри оценки и от зубарите но както и да е.. но често бях недоразбрал ии все си забравях учебниците тетрадките и децата ми ритаха раницата и тя ме обвиняваше защото е нямало как да го правят без да съм им направил нещо 1ви.. и т.н) та един от дните бях заправил учебната тетрадка по български .. а имахме домашно в нея ... тя не ми повярва ии ме накара да си извадя всичко от раницата на подиума .. извадих си нещата и след малко ми грабна раницата и обърна наопаки и я разтръска да види дали няма още нещо .. нямаше и си ми подаде раницата и ми каза да си събера нещата и да си седна .. та това беше .. минало заминало :Д
като сме откарали за такива истории .. следващия .. разкажи и ти нещо от училище/работа?
ами в момента работя и съм най-младата в екипа и всичкото внимание е за мен и всеки ден един около 50 годишен ми носи кафе и все ми повтаря колко съм хубава :Д
+ има един дядо който като ме види и седи по цял ден на автогарата ,за да ми вика "мичеей много си убава " и после проси цигари .. ужассс
работиш ли ?
Не, но искам.
Любим коктейл?
Magnum Choco, Raffi и Casablanca.
твоя?
Нещо много мазно, пържено и всякакви такива боклуци.
Любим филм ?
много са. /ти обаче все едни и същи въпроси/
гледал/а ли си като малък/ка латиноамерикански сериали?