- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Не.
Обичаш ли разходки из природата?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
г/д
кой те кефи най-ммнoгo като човек ot teeen problem![]()
Толкова са много, ако се опитам да ги изредя всички някой ще ме изпревари ..
Спи ми се и ме мързи, соре.
Ако намериш пълен портфейл /кредитни карти,хиляди левове, пароли а-у ) и се окаже, че е на твой добър приятел,
какво ще направиш ?
Едит .. бах мааму , изпревариха ме
Не спортувам, ходя на фитнес от дъжд на вятър ..
Една златна гривна в един парк ..
Имаш ли домашен любимец и ако да какъв ?
да.. сестра ми
какво мислиш за влиянието на гравитацията върху падащите ябълки?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Без гравитация не можем (твърде е дълго да обяснявам защо) , а за падащите ябълки - без тях Нютон не би се сетил за гравитацията въобще
Какво мислиш за пространствено-времевата теория ?![]()
Мисля си, че скоро гледах нещо за нея по дискавъри, но не мога да го измисля какво беше това .. :Д
Искаш ли да бъдеш известен ?
Не, защото така наречените "известни" са нещастни хора, криейки болката зад лъскавият живот и правейки се, че всичко им е перфектно.
В каква къща искаш да живееш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
двуетажна с малък гараж и градинка отпред в хубав квартал ;p
а ти ?
Голяма къща с басейн, и голяма градина, в която да наредя колекция от животинки.
Какво искаш в момента?
аа .. е много неща.. но първото което ми хрумва е дълга почивка с приятели на морето или вила под наем.. далече от града и шума
неискам да казвам " а ти " .. ама въпроса се интересен .. така че... ти какво искаш ?
да спре да ми се вие свят и да ми се върне апетита, защото не е нормално да не съм яла почти нищо 3-4 дни :с ... искам и да ходя на море и да си завърша проекта, обаче точно в момента няма как да мисля за това .. искам и да ходя на концерт на Wiz Khalifa, Snoop, Busta Rhymes, Dre, DMX и още много, обаче освен Busta, друг няма да ни отрази скоро : /
пожелаваш ли си нещо в 11:11 и в 22:22 ?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
да :Д
кефи ли те тази песен http://www.youtube.com/watch?v=JuVt2MWdfOM ?
Романтични.
любим десерт?
Нямам
Какво правиш, когато си тъжен ?