.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

и ся всичко ще се провали ..

Ще заминавам за морето , а тогава ще ми дойде .. Мн ми е гадно , щото ся няма да мога да влизам във водата и няма да мога да си изкарам готино .. Почнах да пия витамин Це (бях чула,че той забавя цикъла) , ама не зн дали ще помогне с нещо . Плс кажете ми кво да прая ... Мерси предварително

Тампоните са спасението ти

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

ми да , ама аз още не съм използвала ..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Нали за всичко си има първи път.
    Ако си девствена си вземи най-малките, ако ли не каквито искаш. Първо ще те заболи малко докато си го слагаш, но после трябва да застане така, че да не го усещаш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Гинеколог..
    За тампоните - 50 на 50 съм..Витамин Ц - действа,поне при мен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Е за какво й е гинеколог? Тя няма чак такъв проблем. Не е първата, която ще използва тампон.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Миналата година имах същия проблем. Трябва да опиташ с витамин це ама опитай с 1-2 дни по рано и взимай по 3 -4 на ден. Недей по повече, вярно че са витамини и няма да ти навредят, но са хапчета и не е полезно да се тъпчеш с тях. Иначе наистина действа би могло да го забави около седмица ама после става мазало и за това и тва не е най доброто решение ама ти си прецени.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Чувала съм, че ако пиеш аналгин и ти свършва по-бързо. Ако искаш пробвай.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    София
    По-добре да не си прави опити с лекарства, за които е прочела във форуми като този. При това всички са с "Чувал/а съм, че..."
    -M.B.

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Просто си слагай тампони. Има такива и за девствени момичета, ако това те притеснява.. Няма нищо страшно Има инструкций на тях, може и да разпиташ някоя приятелка :P

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    По-добре да не си прави опити с лекарства, за които е прочела във форуми като този. При това всички са с "Чувал/а съм, че..."
    Еми аз не само съм чувала... една приятелка така, без да иска зи взе аналгин и й свърши на третия ден Беше адски доволна, че може да ходи на плаж.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    София
    Не е казано, че е точно от аналгина. Аз съм имала менструация по 3 дена, по 8 дена...различно.Тая година като тръгвах на море ми свърши на 3-тия - 4-тия ден без да съм приемала никакви лекарства и да съм тествала други бабини деветини.
    -M.B.

Използвай тампони. Изобщо не е страшно. Само че си вземи от най-малките, щом не си свикнала.

Еми аз вече ходих на море и имах същия проблем : )) взимах противозачатъчни защото знам че забавят цикъла и всеки ден ако пиеш по едно хапче няма да ти дойде докато не ги спреш аз бях мн доволна а и една приятелка направи по същия начи тя сега е на море и е на същия принцип и ако решиш да пиеш противозачатъчни само не забравяй да ги вземаш защото ако пропуснеш един ден на другия ш ти е дошло ; )) и трябва с тампон

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Продължи да пиеш витамин Ц и пробвай с тампони! Не е чак толкова страшно. Все някога ще го пробваш!

Супер фен Аватара на Di
    тампони
    не се изказвай неподготвен,прасе

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ти на колко си само информативно питам щото примерно ако си на 12-13 години се съмнявам че ще има от къде да си купиш противозачатъчни с витамин C не съм пробвала но още от 3 път когато ми дойде ползвам тампони и съм доволна няма мокри усещания притеснения със стегнати панталони и поли или пък че ще ми увисне от бельото.Не е хич страшно или трудно за първия път пробвай с най малкия размер.Успех

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Ти на колко си само информативно питам щото примерно ако си на 12-13 години се съмнявам че ще има от къде да си купиш противозачатъчни с витамин C не съм пробвала но още от 3 път когато ми дойде ползвам тампони и съм доволна няма мокри усещания притеснения със стегнати панталони и поли или пък че ще ми увисне от бельото.Не е хич страшно или трудно за първия път пробвай с най малкия размер.Успех
    К'ви противозачатъчни те гонят пък теб

Амм против съм витамин Ц или някви си там други лекарства...10 % съм за тампони

А така тампони и ако не се лъжа и витамин C намалява цикъла не съм сиг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си