- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е да нося сутиен пред баща ми!
А така. Ако примерно само по сутиен да се разхождам пред баща ми и мен за тва ме е срам ама, ако отгоре имаш дреха :Х няма за кво да те е срамПървоначално написано от TheBeliever
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Даже и да се виждат презрамките ?Първоначално написано от StolenBliss
![]()
![]()
l0wethewayulie
Първоначално написано от vIKToriYa
и колко време беше това "постепенно"?![]()
l0wethewayulie
Za edni prezramki li siПървоначално написано от loweisamistery
![]()
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Баща ти едва ли само ти гледа циците и следи кога ще си сложиш сутиен..спокойно,ами ако някой ден се наложи да му кажеш да ти купи превръзки например?![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
еми шляпай по цици..![]()
изобщо някой имал ли е такав проблем ?![]()
l0wethewayulie
Май не. Още ли те е срам бе, мина половин месец.Първоначално написано от loweisamistery
![]()
Ти гаден и извратен...представи си, че ти имаше малко момиченце щеше ли да ти харесва като я гледаш по бански щеше ли да се дървиш като я видиш по хавлия?u meik mi sikПървоначално написано от fatrat
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Филмирана работа, на колко си 11-12 ?!
И кво, баща ти ще те гледа точно там и едва ли не ще ти направи забележка, че носиш сутиен ли?Я не се излагай..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
+1Първоначално написано от ElectricFuneral
![]()
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
Леле, и аз бях така .. всъщност.. баща ми го няма от две години (работи в Германия) .. ии сутиен сложих преди година и нещо .. таааа .. когато тати си идваше през ваканциите също ме беше срам, все гледах да се прикрия някак .. или с няква по-голяма блуза да съм, ама ся си мисля на друг акъл .. ;дд
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Не ми се вярва у вас да се разхождаш само по сутиен.Така че от какво да те е срам?
Ами няма нищо срамно,това е нещо нормално,а мен лично със сутиен не ме е срам,но без...![]()
![]()
![]()
не е глупаво,особено ако има какво да показва и баща и и пуска бъзици от време на време - чувала съм бащи да го правят.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Глупости ! От това най-малка би трябвало да те е срам!![]()
D.R.O.P I.T O.N M.E
Ами,ако имаш предвид,че ходиш само по сутиен пред него...е,тогава и мене би ме било срам.![]()
Но иначе няма ли повече да те е срам да ходиш без сутиен?![]()
Незнам,темата ми се вижда странна...
Fashion is my passion.