- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си хвана гадже??
Здравейте,Моля за помощ да си намеря гадже.Ако има момичета от бургас или поморие може да се видим.И за съвети.
Ако си на по-малко от 13,отивай да си играйкаш![]()
Ако не-трудно ще ти се помогне.Трябва сам да си помогнеш,друг вместо теб не може да я свърши.Но най-важното е да комуникираш с момичета.Скайп не се брои.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!
Ами излизай по-често и може да си намериш.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Ами ся ставам на 14 и излизам но принципно след 7 тука е мн голяма жега и сутрин сам на плай а някои пат слетобяд с приятели наван в морската.
хахахахадетска му работа !
Като порастнеш и си оправиш правописа може и да си хванеш. Иначе казаха ти: повечко излизане навън и по-малко седене пред компа.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ем потрай още 1 месец ако ставаш на 14 начи почваш в ново даскало и ще си намериш някоя...
ииии по-важното бъди себе си и не се хващай с първата леснааа к...![]()
I'm yours.
Почни да тренираш футбол, помага. ; )
Трениртам баскетбол.И на испоредката в даскало.
Тренираш баскетбол? Споко, там ще те отракат.Ааа такова сериозно - комуникирай повече с момичета, както казаха и другите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На колко си ??![]()
![]()
![]()
НЯМА абсолютно никакъв шанс! Ще си намериш гадже когато можеш сам да си отговориш на въпроса "Как да си хвана гадже".., щом не знаеш как, значи не е време.., ся се отдай на баскетбола.Първоначално написано от brunder
![]()
аз сам се отдал ма лятото не сам:През останалото време играя кам 5 часа на коша по някои пат но все пак ми се иска да си хвана момиче и мисля че ще мога.Стига то да ме хареса.
Да остава само да ми стане и гаджеаиде де помагаите.
По - добре отдели 5ч., не за "коша", а за това, къде се пише "Ъ", къде "А", къде "," и как се започва ново изречение.Първоначално написано от brunder
осъзнаваш ли колко несериозно и малоумно звучиш..как да ти помогнем, според теб?Първоначално написано от brunder
глупостта около мен ме уморява
Искам да питам дали има кандидатки от форума за гаджета ако има на скаип naruto.u2 скаипами е от 5-8 год.
излез с тбилка на гърба.
ами за начало вземи излизай,не се впрягай мн мн в другите филми и то само ще си дойде![]()
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Как да си хванеш гадже ?!Ами ние от къде да знаем как изглеждаш,какви интереси имаш,как се държиш с хората и как да си хванеш гадже
![]()
Такива неща не се пишат и не се учат : )
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪