- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли домашен любимец?
Имате ли домашен любимец? Ако имате какъв? Разкажете някоя забавна или интересна история и него.
Аз имам ФРЕНСКИ БУЛДОГ. Казва се Барон, но на галено му викаме Бари. Та той горкия е много тъпичък.
Днес реши да гони една муха и за да я хвае скочи и се удари в стената, но това не му попречи да продължи да я гони. После още 1 път се удари в стената и 2 в една стъклена маса.
Когато му хвърлям топка, за да ми я донесе той я хваща идва ми в краката и ляга там и започва да си я дъвче (сърбят гo зъбките едва на 9 месеца е). А щом тръгнеш да му я вземеш веднага тръгва да те хапе.Толкова е смешен горкия.
P.S. Извинявам се, ако вече има такава тема. Надявам се да ви хареса.![]()
Имам хамстер, той е дебел и постоянно бяга на едно въртящо се колело XD
Аз имам две сладки котета. Много си ги обичам.![]()
Нямам смешна история с тях, те са много умнички и когато им кажеш нещо, веднага го изпълняват. Иначе историята с твоето куче е много забавна.![]()
Дам, две вълнисти папагалчета![]()
![]()
Имам Джак Ръсел териер , казва се Ръсел , на година и 8 месеца . Голяма смешка е и общо взето само глупости върши , но любимото му е , като полудее след разходка , да тича от единия край на апартамента до другия и да се удря в парното и вратата на терасата като спираИначе си ми е умничък . Гони и носи фризбита , топки и т.н. :P
В апартамент съм и имам 1 куче (немска овчарка) 2 коткиедната на 3 години другата на 2 месеца.Имах и риби, папагал, морско свинче
общо взето зоологическа градина
Имам Нуфаунгленд,голям е сладур,е малко е големичък се пак тея кучета големи ставатАма е магнит за мацки,като го разхождам не ме оставят
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,майка ми,приятеля й и сина му...
ПП:Имала съм куче преди няколко години.
Да имам.
Един котарак, който в тея жеги гледа само да се завре на хлад и да спи 24/7. Имам рибки, на които водата постоянно превишава допустимите градуси от тая жега и направо ми писна да им я сменям, през ден... кога ли ще ги остава да се сварят![]()
Смешни истории... освен, че котката ми обича всякакви необичайни места за спане, (в кашони, в голями пликове, на мивката, в някой лиген) друго в момента не се сещам.
![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Имам женски пекинез. На 50 дни е. Много е игрива. Иначе прави като всички малки кучета - играе, закача се, разхвърля, ръмжи.
Първоначално написано от xrusinka
ооо и аэ имамм две такива бебенца <33333333 обожавам гииииии <3<3<333 ;D
Дам.Имам една персийска котка Джесика.Много красива.На 8 август направи 7 годинкиМного си я обичам
![]()
По цял ден спи и яде.Като малка беше по игрива а сега си седи и гледа високомерно и се гонят с брат ми![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
само аз ли имам 2 малки костенурки ? ;ддд![]()
ама пък са много сладкии
![]()
малките ми хищници
рибки..ама измряхане че много ми пука за тях де,то тати ги "стопанисва".Сега сестра ми намери някаква дива котка,май и тя ще стане домашен "любимец",макар аз да я МРАЗЯ(не котките,а точно ТАЗИ котка)
Усмихни се,живота е кофти
Имах котка преди 3-4 години,но я дадохме на друго семейство тъй като беше много агресивна.Миналата година имах морско свинче,но почина от липса на витамини
.В момента нямам домашен любимец,но много ми се иска да си взема рибка...
Имам хъски на 2 години .Казва се Марк и ми яде обувките редовно.Веднъж се събудих без никакви обувкиВсичко беше разкъсано и направо бях атракция наванка.По чорапи в Париж през зимата
![]()
http://i36.tinypic.com/2w56e5h.jpg моя котараак <3
http://i37.tinypic.com/jqq9m0.jpg
имам и куче и папагал, но не ми се търсят снимки сега![]()
Имам само куче-на година и няколко месеца.Казва се Елиза,но понякога й казваме Ела.![]()