- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 neshta koito MOMCHETATA hareswat w edno MOMICHE???
nash red e momcheta...taka che:
1. da me obicha istinski
2. da me uwajawa
3. da znae kakwo iska (ot jiwota i po princip)
4. da ne mi izneweriawa
5. da ima gotin harakter
6. da bade predi wsichko jena
7. da e do men kogato imam nujda ot neia
8. da me razbira
9. da ne e naduta
10. da e inteligentna
Wie ste !!!
Моят е:
Която е такава моите поздравленияПървоначално написано от LordRa
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
шшш ало! ти за нормален средностатистически българин ли се имаш ?Първоначално написано от LordRa
е .. не го кажа така .. няма такива .. от по горе посочените. смени си заглавието на темата:
търся евреин който да ми спазари жена която: ...
Пий Бира За Да Станеш Човек
evala!ne e istina 4e o6te ima svestni mom4eta kato tebe!pove4eto biha izbroili slednoto:1.golemi ciciПървоначално написано от LordRa
2.gotin zadnik
3.da la*a dobre
4.da se durji kurvenski i t.n.....
5.i da e tupa i dori zla nqma problem
ti pone si razbral naistina vajnite ne6ta!ne kazvam 4e vun6tnostta ne e ot zna4enie,no vse pak ima i dr osvne Sex">sex</a> nali![]()
i ne 4e se hvalq oba4e az davah na biv6iq si priqtel po4ti vsi4ko ot tva koeto si izbroil,no toi ne go oceni i se razdelihme zaradi nego dori ne mi dade pri4ina!no takuf e jivota!sega namerih 4ovek kogoto da me obi4a no az o6te mislq za predi6niq...kakto i da e iskah samo da kaja edno golqmo bravo za tezi 1o ne6ta![]()
t1`amo`Bab1
Айде стига!Има много такива жени!Просто повечето момчета не ги забелязват,защото гледат външния вид. А и тази тема не е да се обсъжда вкуса на другия,а личния вкус на всяко едно момче.
Никога Не казвай Не мога Няма Нищо Невъзможно!
In vino veritas! /Във виното е истината/
Дааам верно е тва.Първоначално написано от LordRa
![]()
и аз се чудя защо всички момчета ми казват че съм момиче за милиони...Първоначално написано от LordRa
![]()
Освен тва си и скромнаПървоначално написано от BaT_GirL
![]()
![]()
.
няма как просто,трябва да оцелееш някакси в такава компания...Първоначално написано от Oyama-no problem
Хайде и аз да попълня лексикона:
1. Вярност - НЕ да не се вижда с други хора, пък било то и момчета, но да не прави глупости.
2. Чар (според мен вътрешният чар понякога компенсира донякъде външния вид).
3. Провокативно поведение (леко недостъпна, съблазнителна, палава) (а не лепка
или супер срамежлива
).
4. Поне някакъв интелектуален минимум - все пак и аз имам интелектуални нужди, тряа да има за кво смислено да говорим![]()
.
5. Силен характер - мисля, че ни е много кофти на момчетата, когато трябва да утешаваме момиче, което плаче за глупости или изпада в истерии.
6. Разбира се, да поддържа външния си вид. Не да пази 300 диети и да се гримира до неузнаваемост, но да се стреми към това като се погледне в огледалото, да хареса това, което вижда.
7. Готина коса & прическа.![]()
8. Да има разнообразни интереси и вкусове (за музика например). Отчайващо е, когато момичето слуша само/главно чалга например и не е и чувала за...любимата ти група (дали ше е Дипеш Моуд или Металика...няма зн.![]()
)
9. Хубаво е да можеш да разчиташ на момичето (напр. да НЕ закъснява с 35 мин. за среща, да не забегне по купони, точно когато имаш нужда от нея и т.н.)
10. Готино чувство за хумор (поне малко...доста по-готино от това на Къцито, моля![]()
)
Не давай такива хитри идеи,че може да чете и тя темата!
Първоначално написано от alexxgold
еЕееее...значи аз съм точно за тебене бе шегувам се
![]()
Недялко М.Цанев хванеш ли си точно такава каквато описваш.....направо ще те спуква от бой когато я ядосвашОсвен това е възможно да те ч*ка 24 часа в денонощието(познавам едно такова момиче)
Абе поздравления ако си намериш такава,сигурно ще бъде копие на Терминатор![]()
![]()
![]()
1)Умнааа и интелигентна (нещо мн започнаха да ми харесват сладките зубърки)
2)Да притежава чар небесен
3)Слабичка, но не кльощава, т.е. да има хубава форма
4)Права дълга черна коса![]()
5)Сини очички
6)Любовтаааа (не я знам нататък песента)
7)Да ме уважава, защото просто не мога да се движа с хора, които имат нещо против мен
Да мога да си споделям всичко с нея и да не ми се сопва, ако говорим за нещо по-интимно
9)Най-добрите ми приятели трябва да я уважават (се удрям на камък с това условие)
10)Да я познавам добре![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
hahah..
abe vie ne ste dobre chesny..basi fantaziorite
takova momiche nqma..kakvoto e upisal toz deto e
pusnal temata
vie dobre li ste?razbira se 4e ima i takiva momi4eta....no sa rqdkost...![]()
budi 4ovek,a ne 4ove4e gori no nikoga ne tlei
otgowariam na wsichki skeptici:
ima takiwa jeni. prosto poniakoga dokato ia sreshtnesh i otkriesh, jiwota taka ia e ochukal che tia ne osaznawa che mojesh da ia obichash zaradi samata neia, zaradi towa koeto e. che samo kato ia poglednesh w ochite znaesh che towa e choweka za teb. che ne ia hareswash samo kogato e oblechena s gotini dreshki za izlizane, ami i kogato e preumorena ot rabota, bez grim, sas senki pod ochite...ili kogato e oblechena s domashnite danki, razdrani na kolenete ot kotkata i...ili kogato se e zatworila i plache, prosto zashtoto jiwota e gaden.
pri men taka se sluchi. namerih ia, no tia beshe prejiwiala prekaleno mnogo i ne mi se doweri. beshe si izhabila emociite i nerwite po maje koito izobshto ne sa ia zaslujawali.
ЕееЕе...Първоначално написано от LordRa
и аз съм на това мнение,че все пак има такива момичета...Аз не мога да кажа дали спадам към тях...това могат да го кажат само момчетата,които са били с мен...но по моя преценка...доста от качествата,които беше изброил ги притежавам..
![]()
![]()
Хаха..много мечти а?
В търсене на перфектния човек що не озаглавите темата?
От тия описания специално на morsmordre и alexxgold ...ми доста жени/момичета притежават тия качества.И въобще трябва по-добре да опознаеш един човек за да кажеш какъв е...не само по външноста![]()
AvLee_hah,
Oo, ne! mai ne ti e iasno za kakwo stawa wapros. goworim za istinksi neshta. w nikakaw sluchai ne tarsim i ne mechtaem za idealni jeni i maje. goworim za sawsem obiknoweni kachestwa w horata - chestnost, razbirane, iskrennost, uwajenie. ako za towa ne mojem da mechtaem...za kakwo togawa. dori i drewnograckite bogowe ne sa bili perfektni (niakoi ot tiah daje sa bili dosta izwrateni). perfektni hora -> samo glawite na Hollywood-skite scenaristi! prosto wseki kazwa za sebe si kakwo uwajawa w drugia pol. a towa dali jenata shte ima niakoi ili wsichki ot tezi kachestwa nakup si e samsem otdelna tema. i izobshto ne stawa duma za wanshnostta. krasiwi jeni mnogo, na wsiaka krachka bih kazal, no istinski w sarceto i dushata si, sa malko, no wse pak gi ima.
LordRa,много добре съм разбрала за какво става дума![]()
Говорим кой какво харесва в другия пол като качества,характер и т.н.
Това за външноста го казах за това,че попринцип като се види една красива жена и си казваш "колко ли е тъпа".Но не е така...за това трябва да я опознаеш.
И бих казала,че си има много красиви хора в душата си,просто трябва да ги срещнеш![]()
Имаше една мисъл..."Никой не е герфектен,докато не се влюбиш в него"
Ахаааа! Ти го каза! Гузен негонен бяга!Първоначално написано от AvLee_hah
Бъзикам се
![]()
Еми тези, които изказахме доста "претенции" относно момичетата, разбира се, сме наясно, че идеални хора няма - нито мъже, нито жени. Разбира се също, че се всеки се задоволява и с много по-малко от това, за което си мечтае. Но просто написахме по 10 "бонуса"![]()
ne viarvam 4e 6te nameri6 takova momi4e niakade.za6to ne popita6 10 ne6ta koito momi4etata haresvat v mom4etata?
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
deset ne6ta li e ... kak se mislqt deset ne6ta ...
ina4e ... nomerca nema da slagam 6toto mnogo nema da izmisla ... ama se pak akala i na4ina na povedenie sa vajni sled tva van6niq vid i tembar na glasa i neam ideq kvo drugo...
--- Been so long whit the best that I am no longer like the rest ... I've become the best ---