- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам го, но не е взаимно
Здравейте аз се казвам Ася и съм на 13 години има едно момче в което съм лудо влюбена, той е на 16 и естествено иска само едно от мен което аз немога да му дам защото не съм готова , но е само това искам да му призная за чувствата си но се страхувам а и си има сеериозна приятелка. Моля помагайте![]()
Щом иска само секс от теб, значи не си заслужава. На всичкото отгоре си има приятелка. Ако бях на твое място, щях да го забравя дори и да ми е трудно.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
а има и друг проблем момичето с което е е хубаво и не виждам защо не се възползва а и много от приятелките ми които са на по 16 вече са го правили а той не се интересува от тях това не г0 разбирам![]()
наистина много благодаря сега поне разбрах че наистина не си заслужавапък колкото до чувствата ми към него просто той не го заслужава ще го преодолея все пак не е единствения
![]()
Била съм в същата ситуация .. просто го забрави .. както ти сама каза той не е единствен ..Първоначално написано от bebety55
Ще намериш някой,който не иска само секс от теб
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ti
si
prostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
ти верно си задникПървоначално написано от pentxayc
![]()
Сама казваш,че иска нещо,което не можеш да му дадеш.От което следва,че няма да ти обърне внимание.Забрави го.Още си малка-ще срещнеш и други момчета.
да точно така!Първоначално написано от ScorpionGirl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1.Има си сериозна приятелка : )
2.Не изпитва нищо към теб : )
3.Иска само секс : )
Е, сега като се замислиш, не ти ли се струва голям идиотЗабрави го и си намери някой на твоите години
![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
На 13 години и лудо влюбена - две взаимно изключващи се неща![]()
Не си заслужава да се занимаваш с него. Щом иска само секс, а ти не се чувстваш готова, тогава го зарежи. Да не говорим, че си има и приятелка - не се бутай между шамарите
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не се занимавай с него.![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Нещата са много прости:
1. Ти го харесваш
2. Той си има много хубава приятелка
3. Тя не му пуска
4. Той иска секс и се надява ти да му пуснеш по-лесно