Става дума за обрив след бръснене, който вече сигурно получавам за трети път подред.Най - странното е , че след като си обръсна лицето кожата е добре до към третия ден и след това вече започват да излизат едни пъпчици(малки и по скоро по плоски отколкото с връхчета , но доста червени) Бръсна се някъде веднъж на 10 дни , всеки път ползвам нова самобръсначка , дори и последния път смених козметиката ,почнах и да избягвам контрата но това изриване пак продължава .Всъщност самите обриви минават някъде след третата седмица но до тогава от косми лицето ми не се вижда направо . Днес ходих на дерматолог.Изръсих се почти 30 лева за едно лекарство (ефеклар) , което даже незнам но доколкото четох и съм запознат май се използва само срещу акне а принципно веднъж бях ползвал фусикорт и ми беше помогнало , но понеже е силен антибиотик сега не смея пак да пробвам още повече , че незнам дали е някаква бактериална инфекция .Ако някой е претърпявал същото моля да пише и да споделя , или ако може да даде някакви съвети за да може това да не се повтаря отново
П.П. Ако продължава смятам да си взема машинка и с нея да се пробвам