Цитирай Първоначално написано от drakon44
Значи запитването ми е следното.Аз съм на 16 имам приятел(можеби най-добрият ми)има сестра която е на 19.Въпрът е там че я харесвам.Когато сме с нея тя си говори с мене,усмихва ми се,дори понякога се притеснява (бърка думи,говори глупости),и просто незнам какво да правя.Компанята сме 6 човека(тя не е от компанята) ако и пиша в скайп,фб ще видят и ще ми се подиграват (просто сме се сабрали всякакви ужасници ) .Мисля че си няма приятел.Може и грешно да съм я разбрал,можеби просто искала да бъде лубезна с мене (1 от на брат и компанята),абе просто незнам.Моля посъветваите ме какво да правя.Ако може много да неспамите.
Мисли ти злини. Пускай и бъзици, говори и намеквай за секс, прай се на шут, ама не много. Някой път може и комплименти, но рядко и да не са прекалени или от типа на "много си хубава....". Важното е да си самоуверен, с високо самочувствие, но да не изглеждаш жалък. Трябва да ти идва отвътре и естествено. Бъзикай я често и за всичко. Тряа се смее. Никога да не става конфузно тихо и да се усеща срам и слабост. И винаги, когато ги правиш тия раоти... гледай да сте насаме или другите много много да не чуват. Дръпни я настрани, може да я поканиш да излезете и тн. Ако го правиш пред приятели, ще изглежда, че си прайш гавра и няма да може да се отпусне.

Нещата са много... просто тряа да го усетиш. То това, за което говоря е наука, не просто някакви евтини трикове, но това да успееш да направиш, ще ти свърши работа. Моето мнение е, че тая иска да те чука. На тая възраст едвали е като някоя девственица... няа си поплюва много, ами напрао ща изнасили. Просто гледай да е извън радара и да не говориш изобщо какво става между вас, защото за жените общественото мнение е над желанията.