- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го зарежа ли ?!?
Мии .. хода с едно момче вече близо 2 месеца и отгоре.Първите 1..2 седмици бяхме секи ден заедно
.. Но се наложи да замина за една седмица! а той замина на море. После когато се видяхме НЕ беше като преди. Имам чУството,че ме отбягвя и вече не ме хаРесва. Винаги АЗ му пиша, АЗ му се обаждам,A той нито веднъж
![]()
Когато му кажа - Хайде навън да се видиме .... Ми казва,че сега гледа филм, много е топло или ,че е изморен от тренировки
Не сме се виждали близо 1 седмица
![]()
а др. кофтито е ,че Вчера пак заминаа и ми и много гадно .. защото.. ГО харесвам МНОГО
!!!
Въпросът ми е дали да го късам ? Вие какво бихте направили ?![]()
Късай, режи, дърпай. :P
I'm inlove with a criminal...
bah bahh
Да си дойдем на думата.Първоначално написано от Sh@d0w
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
кажи му да ти обръща повече внимание,поговорете по-серизоно
Усмихни се,живота е кофти
Той май първи ще те зареже
![]()
bah bahh
Да го зарежеш? Сладурано ти нещо май не си добре в главата....как може да решиш дали да зарежеш приятеля си с някаква идиотска анкета в някакъв глупав форум .. трябва да си достатачно интелигентна и умна за да вземеш решение дали искаш да продължиш с него..ние от каде да знаем .. както каза някой по нагоре,и без това май той ще те зареже първи.
Подкрепям те,мн ясно че bah bahh!Първоначално написано от Sh@d0w
Can It All Be So Simple ?
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от peshost
Хаха,тоя не знае какво е bah bahh,смейте му са!![]()
![]()
Can It All Be So Simple ?
Епа момчето дискретно ти намеква, че не те иска. Аз така бих го приела. Пробвай и ти да не го търсиш 1 седмица и ако не ти се обади - чао, довиждане, до скоро виждане.
Няма да го зарежеш, поради простата причина, че щом ти трябва да питаш във форум за да събереш смелост, явно не го искаш. Питай го дали той иска да се разделите и сам ще го направи - ще си спестиш много нерви.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Това е прост въпрос с да или не. Какви са тия шитни в анкетата ?!
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
мм АНКЕТАТА Влобще не я гледайте !!! Аз се чуда дали да го зарежаа !!![]()
Много ще ми е трудно да го забрава
![]()
![]()
и за това питам вие какво ще направитее !?????
![]()
зарежи го
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
поговорете![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
въхх въхх
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
съгласна съм с това мнение.. може да ти е трудно, опитай се да поговориш с него ако не те потърси известно време и ако тогава ти каже неща, които не ти харесват просто няма смисъл да го чакаш повече.Първоначално написано от Backspace93
според мен не бива да се стига все още до зарязване....най-добре ще е да поговорите и да го питаш какви са причините за да те отбягва и дали все още изпитва чувства към теб?![]()
Ами щом те отбягва-всичко е ясно.(От 1 седмица не сте се виждали, защото той си е търсил оправдания, а преди, казваш сте били неразделни).Явно е, че нещо се е променило-мислила ли си, че може да има друга? Ако питаш мен не го търси повече-ако изпитва нещо към теб, ще те потърси той.
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!