- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов.. моля за отговори
Т'ва 'щото не можа да го синтезираш в 5 изречения, затова написа 5 страници в Word и ги постна тук.
Това е гадно. Не можеш да спираш детето си, ако обича някого. Ако техните те познават и ако им допадаш, какво пречи? Пет години не са разлика кой знае каква, но все пак не им се сърди - може да си мислят, че я използваш за сексуалните си нужди? Винаги поглеждай от другата страна на монетата. Ако питаш мен - отиди лично при тях и говори с родител, ако имаш възможност - с бащата. Кажи всичко, което мислиш и което чувстваш, това е. Не можеш да загубиш повече. Иначе тази е малка още, но след 2-3 години, както каза ти - разликата няма да има значение
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Да, прочетох го цялото. И сигурно при други обстоятелства щеше да ме трогне наистина, но... мога само да ти кажа сори. Твоята Никол си е измислила смотана причина, за да те зареже. Истинската причина може да е наистина сериозна, може и да е още по-смотана.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мога да напиша още 10000 страници .. това е един ден от връзката ни .. нали съм го написал, ако не уважаваш факта, че някой иска помощ, и пише каквото му е на сърце просто не го чети !Първоначално написано от mArMaLaDkA
Първоначално написано от notlike
Опитвах се да поговоря с тях, но или нямаше никой в тях, или ми вдигаха и затваряха телефона..или смс-те, които писах не бяха в нейна полза и тя страдаше заради това след тях.Баща й ме нападна с грешна преценка още при 1-та ни среща, а за сексуалните ми нужди..с нея нямам такива. Не се сърдя на техните аз като баща бих постъпил така и бих опитал да сплаша момчето след това, ако не се плаши ще се заинтересувам и ще се опитам да го упозная и да му дам шанс..
Смотаната истина е, че не ме обича, ако ме обичаше нямаше да има причина, която да ни разделя, защото аз не мисля, че съм сгафил или направил нещо с, което да я нараня .. просто я обичам .Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Тука никой не може да ти помогне с нищо. Като имаш проблем реши го сам. Като например - намери си друга.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Всичко изписано по-горе можеше да го побереш в 7-8 изречения , а не да пишеш книга . Все пак аз го прочетох и ще ти кажа :
Нормално е едно 13 годишно дете да не е съвсем на ясно с чувствата си . Също така е нормално и родителите ѝ да не дават да излиза с теб . Намери си някоя на твоята възраст или с година - две по - малка . Тогава този проблем няма да съществува.
Знаеш ли колко трудно се намира човек с, който да не се караш да няма какво да мразиш в него .. и как с друга катоо обичаш все още този човек.. Да използвам друга за да я забравя - не не мога да лъжа нито някой друг нито себе си !Първоначално написано от loliii
Първоначално написано от radeberger
Странно е на моите години да намеря нещо запазено и пак повтарям, че станалото е станало и, ако можех сега да не я обичам бих го направил, защото само страдам, но на 13 години аз мислех винаги преди да направя нещо. Нищо, че съм бил дете ! Всеки може да обича, но не всеки може да оцени това, което има.
Точно затова лъжат теб! Ако бъдеш малко по-егоистичен и погледнеш реалността ще разбереш, че любовта идва и си отива... дори при съпрузите... А ти си хлапе като всички нас... Тази дума любов още я няма в речника ти. Не можеш ли да си... втълпиш.. че има и други. Никой ли не знае как да използва изключителните дарби на мозъка да прави чудеса? Хората се излекуват от рак само със силата на мисълта и вярата си. Ти не можеш да забравиш няква пикла! Стегни се, пич.Първоначално написано от mzon4479
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Никога, никога не съм бил егоист и не съм причинявал лошо на хората..Да гадно е, но за мен . Казвал съм си, че все някога това ще се забележи правя добро в замяна не исках нищо, но, когато намериш човек, който да обичаш с цялото си сърце и да го сънуваш и, когато си казваш не те заслужава няма смисъл да страдаш за нея и само след 2 минути пак мислиш за нея какво да направя как да го спра .. то е в мен мозъка ми е прекалено добронамерен и слагам сичко на сърце. 9 месеца не съм спирал и за минута да мисля за нея, не съм поглеждал друга сега..никакъв секс никакви полови контакти в близките 3 години ! Аз я обичам и всичко освен нея нямаше значение.Първоначално написано от loliii
Охх ... Какво да ти кажа ?Ами аз мисля , че е нормално това , че техните не са й разрешили да бъде с теб (ако е истина , защото имам малки подозрения , че те е излъгала).А също на тринадесет не ми се вярва наистина да обича .Доста често бъркаме влюбването с любовта . Може би е казала , че те обича просто защото може би ти си й казал , че я обичаш и тя не е искала да изпадне в неловка ситуация . Но здраво ти е завъртяла главата . И все пак тя е на тринадесет и й е времето да се забавлява , а не да се обвързва сериозно. И ти също би трябвало да се позабавляваш малко .
Един съвет от мен , ако искаш го използвай . Бъди поне малко егоист и на този момент не задълбавай много с чувствата , защото така като те гледам много лесно се привързваш и преживяваш доста драматично разделите , даже повече от колкото е нужно ...
Често бъркаме влюбването с любовта.
FUCKтически не ме интересува![]()
Първоначално написано от simi4ka
Всичко това съм го усмислил внимателно и съм го казвал ! Това за сериозното обвързване, че има нужда от забавленията, но тя си знаеше обичам те искам да съм само с теб.. до момента в, който ме остави със същите думи знам ли, може би ми трябват истината от нея, но тя винаги завършва така.До това, че преживявам прекалено драматично не е прекалено, ако си на 18 и това ти е 1-то момиче не си дете и това е истинска любов за мен ! Не е лесно да забравиш всичко и да продължиш без да страдаш. Не съм пубертет, който иска да опипва и да прави с**с и да бройка момичета.
ъъъх.
Никога няма да си решите проблемите ако не се научите да синтезирате информацията.
Първоначално написано от w0sh
Ами това ми беше на сърцето исках да разбера дали според вас ме обича.. да се опитам да разбера какво да правя да ви кажа, че знам какво се случва с хората около мене, които са пострадали от това от, което страдам и аз сега .. просто съвет.Това ми беше в главата съжалявам, че ви обърках може би и, защото е дълго и трябва да го четете, но ми е ужасно трудно.
Пич...гледай сега...разбирам те...не проявявам кой знае какво състрадание но те разбирам защото съм бил в сходна ситуация само че...ще ти го кажа директно щото не ми се пише...даваш вид на човек с претенции за известна интелигентност тъй че не би имал нужда от пояснения...та...проумей че първо...няма идеални хора...как може като условие да си намериш друго момиче да посочваш неща като 'да не се караме никога...' 'n' stuff?...и второ...твойта мацка е била на 13 човек...може да е била интелигентна за възрастта си или простоо да е била големичка но нищо не променя факта че на 13 и на 18 хората са си доста далечни...най-малкото хормоните й сега я оформят и малко или много и пречат да бъде себе си поне от гледна точка на това че нейния 'Аз' не е завършен...не може да си обичал някой който не е все още напълно себе си(we don't change over time...we just become more fully who we are...)...ако си мислиш че е обратното се лъжеш...просто ти е първото момиче и като сте се хванали си бил на 17-18...това е достатъчна предпоставка подсъзнателно да не искаш да я пуснеш...
Лично мнение...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ами мога да говоря само от моя скромен личен опит - тя не си заслужава. Аз съм в подобна ситуация, на твоето място, била съм и на нейното. От нейната позиция мога да ти кажа, така както аз виждам нещата, че най-вероятно си мисли, че те обича, така силно си вярва, че прави жертва, че страда и т.н., но щом постъпва така значи не те обича истински, по-късно ще го осъзнае може би...
Знам, че когато човек обича истински е готов на абсолютно всичко, знам какво ти е в момента, знам какво е да ти казват, че те обичат, но се отказват от теб поради една или друга причина, а ти да се бориш и да желаеш ужасно много нещата да са като преди..
Моя съвет е просто да се опиташ да го преодолееш, ще срещнеш други момичета, ще обичаш други, колкото и сега да си мислиш, че не искаш, просто трябва да повярваш, че ще се справиш и самПоне аз така се опитвам да го карам...
Успех!
work in progress.
Първоначално написано от blader
Мхмм знаеш ли мисля,че от лубов по нея не съм виждал истината..казвал съм си го но ...не съм искал да го поварвам..благодаря !
Първоначално написано от elfinka
Благодаря ти изклучително много!!!!Напълно права благодаря!!!!
Човече незнам какво да ти кажа .....влюбил си се до уши ...в едно дете,което си е мислело,че обича а всъщност и тя незнае какво чуства ...съчуствам ти...
била ти е първото момиче, нормално е да ти е трудно, но не драматизирай прекалено. реално погледнато тя наистина си е дете все още, неориентирана е, а и гледам, че май си бил прекалено добър с нея, което омръзва. продължавай напред, благодари се за хубавите мигове, които сте имали, но приеми, че оттук нататък пътищата ви се разделят.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Драматизирам защото аз се самопознавам много добре ! и знам какво ще стане (все пак имам собсвен характер няма еднакви хора)! Другото с ваша помощ вече го проумявам,до сега само съм се страхувал да не се окаже истина...БЛАГОДАРЯ!само не разбрах това със ..бил съм много добър с неяПървоначално написано от sladur4etyYy
че извинявай ама да я бия ли? аз я обичам ти как искаш да се държа с нея ????
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!
Първоначално написано от zority7
Hямах опит,тя не е виновна просто е излага и себе си,но покрай нея и аз съм се излъгал сега ми е гадно но се чувствам много по-добре,благодаря!
Сега виждаш и вярваш ли,че любовта не е за 13 годишните?Те още не знаят какво искат.
Да и истината е гадна, но по-добре да я знаеш отколкото да се мъчиш и мъчиш! Благодаря.