.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

да й кажа ли

Значи една моя приятелка е много просто момиче,завистлива и празноглава.Като ме приеха в университета и леля й казала на баба ми -"аа ние знаем как се влиза там" а баба ми казала-"ами като знаете защо не я записахте и вашта там" ?Аз вече тая година ще съм трети курс и смятам като завърша да запиша втопо висше-медицина.Казах на мойте приятелки и те мн се радват за мен и ме подкрепят.Но дали да кажа на тая скочубра,искам да й видя реакцията,но от друга страна да не направи няква глупост,да не стане нещо не знам.Те са малко магиосници,веднъж ме пита как се прави магия за любов?Какво да правя

По-хубаво не се занимавай. Не вярвам особено в магии, но знаеш ли пък какво може да стане..

Оф,к'во толкова се дъхаш..и говориш за магий и такива глупости.Трети курс си,не трета група...Какво ти пука толкова за нея?Като е завистлива,празноглава скочубра защо ти е приятелка и защо изобщо контактуваш с нея...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

а според вас късно ли е на 30 дазавърша медиц и да стана доктор здраве и живот

Цитирай Първоначално написано от teodora87
    А специализация нямахте ли? Мисля че беше около 2-3 години

е да ама ако някъде търсят мед студенти може да ме вземат..що да не пък и с 2 висши

Супер фен Аватара на Djuff
    Пфф като е тъпа що се занимаваш въобще с нея?

Не се занимавай с нея, няма никакъв смисъл. А щом имаш желание да ставаш лекар, давай. Все още си млада...

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Трети курс си,не трета група...
    !!
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    А специализация нямахте ли? Мисля че беше около 2-3 години
    Специализацията е 6 хD
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

какво значи учиш 6 години и специализация оце 6 .И какво значи специализация-ходиш по болници на стаж,не ти ли дават някви пари за това

Супер фен Аватара на radeberger
    Аз като цяло избягвам да контактувам с хора като тази твоя приятелка .

трябва ли да си много богат,за да учиш в медицински университет?Питам,защото майка ми и баща ми са разведени,той плаща издръжка-60 лв на месец и това е,отделно баба ми-майка та и бащата на баща ми ми дават 60 лв и става 120лв общо.Всички останали доходи майка ми ги носи-работи на 2 места.Много се надявам аз да замина за бригада някъде и да си събера пари,за медецинско образование

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, може би специализацията е 5, а общата медицина 6, обърках ги. Но със специализация образованието отнема 11 години

Информация от 2009 година:

Семестриалната такса за студентите специалности "Медицина", "Дентална медицина" и "Фармация" за учебната 2009/2010 година е 450 лв за приетите след 2007 г.

Може да си ъпдейтнеш информацията на сайта на МУ.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

добре,но специализацията плаща ли се

А защо не се информираш ?
    Един телефон и един мейл ще ти предоставят най-точната информация, която ние не можем да дадем !
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аууууууу, ужасТ! Не бях чела скоро толкова небивалици в една тема!
    Продължителността на специализацията зависи от конкретната специалност! Поствам линк от МУ Плевен- това е първото нещо , което ми попадна в гугъл.
    http://www.mu-pleven.bg/index.php?op...=51&Itemid=463
    Виждате, че не са 6 години всички, нали?
    Специализациите могат да са държавна поръчка, могат и да са платени- зависи от изпитната ти оценка и класирането. При платено се приготви да плащаш много.
    За медицината имай предвид, че семестриалната ти такса е 450 лв, както ти казаха и по-горе.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Не се занимавай,пускай я да пасе!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо да й казваш-няма смисъл.Ти като започнеш и второто висше тя така или иначе ще разбере.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си