- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство и любов...
Според вас колко процента е възможността,едно момче да се влюби в моми4е,с което си пишат по4ти редовно и им е забавно? Често си ли се случва това,когато си приятел,с някого и той да не ти признава чувствата си,за да не развалите приятелството си?
На 14 сме?![]()
А вие виждате ли се ? Имам предвид за мен е невъзможна връзката по скайп.Възможно е да те харесва пък ако сте от различни градове няма смисъл да създавате така наречените "скайп връзки".
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Не,от един клас сме-бяхме!!! И той май е първия,скойто така сме си писали и общували.Май и на него.
Щом го харесваш признай му чувствата си сиг и той те харесва щом отделя толкова време за теб![]()
Не знам дали може да се влюби, но определено се случва често човек да не признае чувствата си, за да не си развали приятелството с друг индивид. :д
The blood that binds us ..till death unites us
Всичко е възможно, само трябва да бъде открито.
ако не те харесва нищо не можеш да направиш,освен да чакаш да ти мине и да си харесаш друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вие сте още ДЕЦА.
и SKYPE ''връзка'' ,не е никакава връзка.
Възможно е да си мисли някакви неща, които са му наложени като мислене от филми и култура.
няма кво да добавяПървоначално написано от soul1199
![]()
напълно съм съгласна !Първоначално написано от mincheto
Освен това , какво ви пречи да излезете ? ( това го пиша вече във втора тема днес) Лято е , освен това сте ваканция , защо по дяволите висите по 100 часа пред компютъра
![]()
Щом си пишете често , значи си му симпатична . Предложи му да излезете , така ще разбереш дали те харева или не .
Memento mei, memini tui!
Аааа какво стана с онова момче, което те обиждаше бившия ти ?сприятелили сте се така ли ???Първоначално написано от SunSetBeach
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
тОЯ Е ДРУГ![]()
аха,Еми успех ви желая, дано се получи нещо между вас.Първоначално написано от SunSetBeach
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Има голям шанс да те хареса, защото щом се разбирате и си прекарвате добре по скайп, това означава, че той харесва характера ти. В последно време хората преминаха на един нов стадий в комуникацията и май се връщат към духовната красота, а не само плътската... по простата причина, че се "познават" по СКАЙП. Ако не ти е признал чувствата си има две алтернативи /като "да не ни развали приятелството" отпада моментално просто защото не е от най-реалистичните възможности/ :
1. харесва те, но го е срам да ти каже, защото е на 14.
2. не те харесва, а просто е сметнал, че си печена и няма да му пречи да си губи времето с теб
Не знам как съвсем сигурно каза, че на него му е много пирятно да си пише с теб. В смисъл, че това е СКАЙП, за Бога. Дори да те мисли за тъпа пак може да си пише с теб, когато няма с кого другиго.
Любов, истина и приятелство по скайп няма.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Огромна е вероятността човече. Границата е адски тънка и лесно се прекрачва.
Благодаря на всички,ако има още мнения-заповядайте !!!![]()
![]()
Поговори с него, ние няма как да знаем.Ако признаеш чувствата си, няма да загубиш според мен, но го направи само, ако видиш, че той проявява някакъв интерес към теб.
благодаря ви
че то и статистики ли има е О.О
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
А този коментар ми '' помогна '' най-много от всички!!!Първоначално написано от shmurkam
По безсмислен отговор не можа ли да измислиш :Ж
само едно писане по скайпа не стига....Първоначално написано от SunSetBeach
Според мен е напълно възможно да има нчкакви чувства към теб. Аз лично в момента ходя с един от най-добрите си приятели. И с него много често си пишехме по скайп, но истината е, че и много пъти сме излизали. Скайп връзките се невъзможни!!
Моят съвет е да излезнете, да се видите очи в очи и по държанието му ще разбереш дали наистина те харесва или просто си му приятна.
Ако има чувства към теб то със сигурност причината да не ти ги показва не е за да не развали приятелството ви.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
възможно е , но аз съм за това да се запази приятелствотоако чувствата са силни тогава нещата са други