- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- далече от очите, далеч и от сърцето или..
Здравейте! Започнах наскоро връзка с може би най-прекрасното момче, което съм срещала до сега. Всичко си върви идеално но.. Проблемът е че учи в друга държава и след по-малко от месец си заминава. Изпитваме силни чувства и сме адски превързани един към друг. Та на въпроса.. Знам ще кажете нали се обичате, какъв е проблема? Но все пак една година не е малко време.. а и хората са казали: "Далече от очите, далеч и от сърцето". Ако има някой преминал през нещо подобно се надявам да ми даде някакъв съвет. Благодаря предварително.![]()
това точно не зависи ли от вас двамата, не знам как може да ти помогне някой туквие двамата трябва да седнете и да поговорите, дали можете да издържите една година без да се виждате и да поддържате някаква връзка само чрез телефон/компютър..
аз лично не бих издържал, но ти си реши ;>
Ще издържите само ако си мислите,ч е е крайно романтично и почти "като по филмите" да запазите отношенията си въпреки разстоянията.
Нереално е и е неадкеватно на обстоятелствата.
И съвсем ненужно да се тормозите взаимно. Би било прекалено голям егоцентризъмПървоначално написано от w0sh
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Коя година му е това 1,2,3...????
Има значение защото примерно ако е последна...
Иначе няма да сте първите,които ще имат връзка от разстояние!Трудно е,но не и невъзможно.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Аз преминах през това.. И няма да има проблем, ако той е до теб. Аз имах моменти, когато просто се сривах, защото него го няма да ме гушне, () ноо .. звънкаш един телефон или скайп и сичко е ОК.. до следващия срив. Абе, споко, сичко ще е ОК
Една връзка би могла евентуално да издържи разстояние, ако е вече напълно изградена.
Наскоро започналите връзки имат шанс, клонящ към нула.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласна съм с LadyDi. Една година време е прекалено голямо препятствие за връзка, в която още дори няма обич.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не вярвам да се получи връзката от разстояние.От опит го казвам.Мой бивш се разделихме защото щеше да заминава за друга държава.
Такова нещо като момче да не иска секс,цска шампион и връзка от растояние няма.Не си прави илюзии че може да поддържате една такава връзка.
здрасти!
Искам да ти споделя личен опит с подобна ситуация.
Запознах се с един холандец на моята възраст в нета, чатихме2 години и бяхме много добри приятели.Миналото лято дойде да ме посети за един месец и се харесахме и тръгнахме.Доиде и още няколко пъти през различни ваканции и общо взето беше супер.
Ноо един ден просто скъса с мен, без причина.каза че не може да понесе да се виждаме толкова рядко.
Кофти ми беше, но сега го разбирам. Дано с теб не е така де![]()
Знам за кво става на въпрос, ние също не се виждаме по година, в различни държави сме, рядко се чувамеНа кратко - Далеч от очите/ушите, спокойни нерви
Ясно ми е, че не си седи на гъзо да ме чака, но пък когато се видим е толкова хубавооо
Имаме си отделни животи в нашите си държави, но като се съберем въобще забравяме за сичко, дори и затва, че след месец пак няма да се виждаме година... и така си минава времето, ще видим какво ще стане в бъдеще
![]()
А на колко години сте? Защото възрастта също има значение. Ако сте малки, няма много голям шанс да издържите.
Питам, защото "учи в друга държава" може да значи и че е на 16, примерно.
От колко време ходите? Ако сте заедно от по-дълго време, ще ви е по-лесно да запазите отношенията си...
ще има телефонна любов.. ще ви писне един ден.. и ще решите да сложите край, и ще е по-лесно защото няам да се виждате![]()