- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвети за сваляне
...
Изчакай няколко години.
мнооого полезен съвет...
такъв е.Първоначално написано от ninjakiwii
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми заговори я . Не знам на каква тема , зависи от обстоятелствата . Покани я да излезете някой път. Опознайте се и ако си паснете тръгнете.
Тя теб харесва ли те ?
Оф, ми като не можеш да завържеш един нормален разговор,нявно наистина още не ти е време.
За тези работи не можеш да измислиш сценарий.Щом не можеш да завържеш един разговор с момиче,значи още не си дорасъл.
Ти приятели момичета нямаш ли бе????
Иначе ми съвсем нормален разговор.Не се опитвай да й се харесаш ами се дръж,така както се държиш попринцип.А и без тъпи шеги,хубаво е да се шегуваш,но още по-хубаво е да можеш
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
...
ммм шаблон как да сваляш мацките няма.Към всяко момиче се подхожда индивидуално.Ти май направо си търсиш някой,който може да предразположи момичето,за да ти го свали,да я заведе в леглото,да я саблече и само да ти се обади по телефона на дойдеш да свършиш работата.Не става така трябва малко да си почовъркаш в главата![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Щом не можеш да разбереш какво значи да бъдеш себе си... ПОРАСНИ!!!!!!!!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't