За 100 пъти пускам тема да се оплаквампрофила ми xxKiFlA e блокиран пак. Пише че съм изгонена и да се свьржа с адмиинтратор.
machoka в другата тема, писа че следващия път лично ще прегледа мнненията ми преди да реши да трие . явно пак не е гледал. имам 177 мнения без никви нередни.. може и сега да се видят в другия профил са. и що съм изгонена![]()
бе истината е, че ...
НЕ МЕ КЕФИШ!
БАН по ДНК анализ и пълна кръвна картина и ЕЕГ до нормализиране нивото на хемоглобина и поява на отчетливи токово между синапсите.
Grumpy old madman
![]()
модераторите се скриха. знам и кой е виновния от тях и той знае кой е !! и въобще нестава за модератортва че не ме харесва от преди да стане такьв не дава право да не ми дава да пиша в форума. и тоя път изгонена без никва причина
така от 177 мнения всички нормални ииииии..изведнъж изтрита
![]()
![]()
Това ми хареса.Първоначално написано от xKiFlA
![]()
БОЙ!
РЕВОЛЮЦИЯ!
ИСКАМ КРЪЪЪЪЪВ!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На мен ми намирисва на "кървав преврат"...Първоначално написано от LadyDi
![]()
xKiFlA Не разбра ли, че не те харесват. Имаш нарушения по много точки от правилата, затварят ти акаунтите, ти регваш нови, после пак нарушаваш правилата, пак ти закриват акаунта и така се въртите в кръг. За това...по добре да изстискат и последната капка желание за пребиваването ти във форума и да им се свърши мъката.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Важното е кръв да има!Първоначално написано от LadyDi
Grumpy old madman
нямам НИТО едно нарушение в последния профил..и пак го блокирахаПървоначално написано от Claymore
![]()
One of those daysПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Няма ли някои мод да обърне внимание на въпроса щото темата е сериозна
Изгонена си за вдигане на стари теми и заяждане.
След като имаш проблем с ОПРЕДЕЛЕН модератор и след като имаш КОНКРЕТНО обещание от администратора, свържи се с тях, за да ти дадат разяснения по проблема.
Не е необходимо да занимаваш целия форум.