.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Теми за разговор с момиче в кафе - 1-ва среща

Утре ми предстои (дано да се съгласи де ) .Тъ ... понеже ми е за първи път се страхувам да не настъпи неловко мълчание.Бихте ли помогнали с идеи?

Град
    Враца

Re: Теми за разговор с момиче в кафе - 1-ва среща

Цитирай Първоначално написано от LGPz-new
    Утре ми предстои (дано да се съгласи де ) .Тъ ... понеже ми е за първи път се страхувам да не настъпи неловко мълчание.Бихте ли помогнали с идеи?

баце аз кви ли не работи говорих секви теми има - музика , ваш'те кво работат , кво харесваш кво мразиш и бъди забавен
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Питай я върпроси свързани с нея няма начин да мълчи,даже с кеф ще ти отговаря
    we give it all.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Всичко тряя да ти идва отвътре а не наизуст да говориш

Ако стане тихо я погледни умно в лицето и по възможност я погали по косата и кажи "имаш много красиви очи" винаги минава

Град
    BurGasSs 8-)
    бъди себе си.... ако те хареса .. супер.. ако не .... начи не е за теб... DON`T WORRY - BE HAPPY!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    бъди себе си.... ако те хареса .. супер.. ако не .... начи не е за теб... DON`T WORRY - BE HAPPY!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от davkata
    Ако стане тихо я погледни умно в лицето и по възможност я погали по косата и кажи "имаш много красиви очи" винаги минава
    +1

Страхувам се така като я разпитвам разговорът да не се превърне във въпросник.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Преди време(много) бях постнал един реплай на топик на същата тема.. ако го намериш-печелиш
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от LGPz-new
    Страхувам се така като я разпитвам разговорът да не се превърне във въпросник.
    ами в на4алото нали тряя се опознаете???как ше стане тва???ми кат се питате въпроси

след това започни една от следните теми футбол/коли/новия брой на PC mania/новия брой на Playboy/кави подвизи си направил докато играеш на CS,DotA,WoW etc. /какво си ял вчера /футбол/ телата на другите момичета в кафето(виж тая къв задник има!) ако това не помогне да се надяваме че имаш снимки на леля ти от село за да разведриш атмосферата

след това започни една от следните теми футбол/коли/новия брой на PC mania/новия брой на Playboy/кави подвизи си направил докато играеш на CS,DotA,WoW etc. /какво си ял вчера /футбол/ телата на другите момичета в кафето(виж тая къв задник има!) ако това не помогне да се надяваме че имаш снимки на леля ти от село за да разведриш атмосферата
    наистина не съм толкова смотан за колкото ме мислиш ... просто ... притеснет (е,най-сетне го казах).

едит: познай какво е..."притеснет"

да затуй стоиш в 12 часа вечерта и чакаш всяко следващо мнение

А сега сериозно постарай се да не се застоявате в кафето а да я изведеш навън и да й купиш(по добре предварително ако имаш идея какво ще и хареса но не го поднасяй веднага освен ако не е цвете ) нещо каквото и да е (ако ще и общи пуканки минава!!!) след това тя ще ти се хвърли на врата и оттам действай по принцип на първата среща гледай да не я разпитваш много и да не разказваш за себе си (освен ако не е хипер смешно) достатъчно е да се гледате и да имате контакт

притеснет не е преснет а притеснен нали ?

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo

Някои хора учат по биология по това време ... а до сега бях в почивка ^^.Добре,благодаря ти все пак за инфото ... ще видя к'во ще направя... няма да го мисля много ...

Говорете си за секс!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Долавям сърказъм, а не разбирам защо!!?!?Това са си много яки теми
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Блондинки
    Говорете си за секс!
    оле НЕ!!!!! егаси тъпия съвет! НИКОГА не недей да говориш с момиче на тая тема специално за първа среща! ще си помисли за някакъв мазен ебач дето не иска нищо друго освен секс от нея!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    In Devil's Castle
    гледай тя да говори повече...един път излязох с едно момче и той просто не млъкна..
    someone else...

Супер фен
    говори и за демографския срив и как искаш да се борите заедно срещу него !

Цитирай Първоначално написано от assd
    говори и за демографския срив и как искаш да се борите заедно срещу него !
    Антони ?

Така като го плануваш,става още по-сложно и отстрани си личи,че предварително си измислил ии решил кво да кажеш...Изглежда изкуствено.. Просто бъди спонтанен...пък квото стане....Всеки знае,че първите срещи не винаги са перфектни,но ако другия има желание и наистина си пада по теб,ще иска да дойде и на втора...В крайна сметка първото впечетление няма чак такова огромно значение,квото му отдавате... : ))

Не знам, според мен е важно да си много забавен за да може и следващия път да умира от желание да излезе с теб

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Питай я разни неща които искаш да знаеш за нея и показвай че се интересуваш от това което казва. Важно е също да не се съгласяваш с всичко което казва а да изказваш и собственото си мнение. По принцип ако се интересува от теб ще задава и тя въпроси и някак ще върви разговора.
    Теми: музика,хобита,телевизия,кн ги,кино, братя и сестри, къде е пътувала, какво иска да следва, домашни любимци, ... Питай я каквото се сетиш. Аз понякога задавам доста странни въпроси но няма лошо да провокираш хората и да проявяваш фантазия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си