.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Плодова диета или просто ограничаване?

Здравейте.Искам да зарежа боклуците и да наблегна на плодовете.Само че се чудя дали просто да ям ей така плодове,като огладнея или да спазвам някаква точна диета?И ако може някой да ми каже някоя плодова диета,ако не изпробвана,то поне с плодове,които се намират в България лесно.От 1 час чета за някакви странни плодове,съвсем се омотах .Така и така ще почвам,искам да сваля килограми.Ще си тренирам и на кростренажора и коремни преси,разбира се.Някакви съвети?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Ако колкото мислехте, толкова и действахте по въпроса...
    Има 100000000 теми с 10000000000 диети в тях.
    Сериозно, какво точно очакваш да ти кажем, различно от всичко изписано във форума

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Ако колкото мислехте, толкова и действахте по въпроса...
    Има 100000000 теми с 10000000000 диети в тях.
    Сериозно, какво точно очакваш да ти кажем, различно от всичко изписано във форума
    Нещо синтезирано в 5 изречения и насочено изцяло към плодовете,мерси че попита.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Пхах.
    ,че темата с диети е пълна с такива.Кой би отделил 20 часа докато намери това,което иска.
    И не знам ама в повечето плодове се съдържа захар.Не е баш най-добрата диета.Единственото ,което мога ти кажа е да не прекаляваш с тях и да не забравяш да набавяш и други храни.Изключваш сладко,тестено ,мазно и това е.
    За диета от плодове не знам ...

- попринцип не е хубаво да караш само на плодове
    - на ден яв само един вид плод (само ябълки, само диня и пр.)
    - избягвай гроздето, бананите и авокадото (най-добре не ги яж изобщо)
    - най-хубаво е да ядеш дребни, безкостилкоци плодове като малини, къпини, боровинки и др. (ако имаш финанскова възможност и има къде да ги намериш)
    - НЕ прекалявай с плодовете, имат много захари

ей много глад в тоя форум ей...

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ +
    Повече салата (зеленчуци, не не са толкова сладки )
    не забравяй и зърнените неща и полезните фибри в тях /овесени ядки , и всякакви такива
    мляко то също е полезно
    позхолявай си и по малко хляб в седмицат а,хляба не е толкова вреден ,колкото си мислим
    и повече вода

- попринцип не е хубаво да караш само на плодове
    - на ден яв само един вид плод (само ябълки, само диня и пр.)
    - избягвай гроздето, бананите и авокадото (най-добре не ги яж изобщо)
    - най-хубаво е да ядеш дребни, безкостилкоци плодове като малини, къпини, боровинки и др. (ако имаш финанскова възможност и има къде да ги намериш)
    - НЕ прекалявай с плодовете, имат много захари
    Ей,това за само един вид плод не го знаех,благодаря ти.
    zoreto,аз хляб не обичам и без това
    Diamonds,Mexico,Tequila

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Little_Lady93, защо пък да не яде банани?

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Little_Lady93, защо пък да не яде банани?
    Аз знам,че в тях има най-много захар.И изобщо се изключват от диетите.

аз пък ще викажа, че преди време като отслабнах ядях и банани и кво от това, стига с тия глупости, все пак не е вафла нали

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    ^ +
    Повече салата (зеленчуци, не не са толкова сладки )
    не забравяй и зърнените неща и полезните фибри в тях /овесени ядки , и всякакви такива
    мляко то също е полезно
    позхолявай си и по малко хляб в седмицат а,хляба не е толкова вреден ,колкото си мислим
    и повече вода
    яж от всичко но по малко / изключи вредните храни .. те не носят почти нищу , не е като плодовете и зеленчуците - носят витамини
    млечните - носят калций и така нататък
    зърнените - носят енергия
    по добре ,започни деня със нещу което ти набавя енергия защото ако не го направиш .. после няма да имаш кой знае колко енергия да извършваш някой неща ..
    и завърши деня със най - лекото което можеш да се сетиш
    например: салатка , плод или кис. мляко
    ии НИКОГА ама никога не изключвай някой от тези неща от менюто си ,особено хляба .. от личен опит знам
    надявам се да съм помогнала
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    аз пък ще викажа, че преди време като отслабнах ядях и банани и кво от това, стига с тия глупости, все пак не е вафла нали
    Оф, как мраз така като почнете. Нищо не е вредно в малки количества.
    Но, ако яде по 3 банана на ден не само няма да отслабне, ми може и да качи. В диетологията банана не е плод, а е въглехидрат. Капиш?
    Така, че ако ще отслабва е добре да избягва бананите.
    Земете се образовайте малко
    После като си достигне теглото, да си яде там отвреме навреме по някой банан и тва е. Се едно, че съм казала да кара само на вода.

Мега фен
    Не е така. Супер грешно е схващането, че от бананите се дебелее. Дори има диети с банани.
    Точно тоя плод е адски важен за изхвърляне на шлаките от организма; за пречистване, за достигане на информация до мозъка и т.н.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Оф, как мраз така като почнете. Нищо не е вредно в малки количества.
    Но, ако яде по 3 банана на ден не само няма да отслабне, ми може и да качи. В диетологията банана не е плод, а е въглехидрат. Капиш?
    Така, че ако ще отслабва е добре да избягва бананите.
    Земете се образовайте малко
    После като си достигне теглото, да си яде там отвреме навреме по някой банан и тва е. Се едно, че съм казала да кара само на вода.
    аз не съм яла по една торба банани, ядях по 1 за закуска!

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Не е така. Супер грешно е схващането, че от бананите се дебелее. Дори има диети с банани.
    Точно тоя плод е адски важен за изхвърляне на шлаките от организма; за пречистване, за достигане на информация до мозъка и т.н.
    Ми кажи го на доктор Байкова тогава... щото тия неща като ги говорч не ги дрънкам ей така. Разговаряла съм със специалист и съм изчела сумати неща. От нищо не се дебелее ако е умерено. Само дето разнообразието е враг на диетата. Затова и моно диетите са така ефективни, макар и не полезни. И тъй като те не са полезни, се намира компромисния вариант - разделнмо хранене по дни. Защото когато хапваш Въглехидрат + Плодове/Зеленчуци или Белтъчини + П/З се усвоява 70% от енергичта а когато ядеш В+Б+П/З се усвоява 100%
    И пак повтарям - в диетологията картофите и бананите са ВЪГЛЕХИДРАТ.

Мега фен
    Те са си въглехидрат по принцип.
    Кво, почти да не приемаме въглехидрати ли? Даа, сега ще ми кажеш не да не приемаме, ами да им сведем до минимум приема. А случайно да си чувала отзиви за НВД? Колко е вредна, изтощаваща, с йо-йо ефект и т.н.?
    Въглехидрати трябва да се приемат всеки ден, и то не в някакво мизерно количество. Говоря за полезни въглехидрати, разбира се.

Не, това което казвам, е че ако искате да отслабвате редувайте ден В+П/З и ден Б+П/З. Има и други начини, но това е най-лесния и няма йо-йо от него

НВД си е много добра диета(лично мнение)!Това че някои я бъркат с безвъглехдратна е друг въпрос.

Мега фен
    Не, това което казвам, е че ако искате да отслабвате редувайте ден В+П/З и ден Б+П/З. Има и други начини, но това е най-лесния и няма йо-йо от него
    http://fitnessbg.blog.bg/sport/2010/...edno-hr.511348

само да кажа, че да се ограничаваш е понятие съвсем различно от глада, ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ САМИ!

Ясно ми е съотношенито...
    Ти ще ми кажеш, че не работи като имам живи примери за това, и съм наблюдавала как отслбват.
    Ако очаквате, че ще отслабнете без да си слагате спирачката и да спазвате определени правила, имам лоша новина - ще си останете дебели
    И на мен не ми харесва, че ми се лепи ама ако само си седях на гъза и се оплаквах нямаше отлабна.

Колкото до различните диети - има колкото диетолози толкова и теории
    Материалите в интернет и в книгите като цяло си противоречат
    Според мен най-доброто е да слушате тялото си и да разграничавате глад от лакомия, ама някои трудно го постигат

Мега фен
    Дори не си си направила труда да прочетеш статията и да видиш за какво става въпрос... Не се набляга на съотношението.
    За мен хората, които мислят само и единствено за килограмите си и пренебрегват здравето си с цел да отслабнат колкото се може повече, не са нищо друго освен... тъпи. Съжалявам, че ще трябва да го кажа, ама си е така. Че то и само на вода и водорасли да караш, пак ще има ефект и ще слабееш. Ама това не значи, че е здравословно.
    И нищо лично, ама не приемам съвети относно ядене и ограничения от момиче, което приема по 700 калории на ден, прилича на анорексичка и е (уж) бивша такава.

ми да тоя който гладува си мисли, че нормалното хранене е лакомия

Да не правя тема:Ако нали ям само когато ми се яде и колкото ми се яде,но от "полезните" храни(месо,зеленчуци,плодо е,млечни изделия) и там тренирам 3 пъти в седмицата и правя Pump it up ще има ли ефект,защото не мога да правя диети!Направих на Боряна диетата(за 5 дена) и 3 кг отслабнах,но с такива мъки,че по-добре да спортувам много
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си