.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

правите ли дългосрочни планове

Правите ли дългосрочни планове-смисъл какво ще правите след 4-5.Мислите ли за напред.Мечтаеле ли за нещо,което сте си обещали,че ще изпълните,въпреки проблемите,трудностите и изпитанията.Мислите ли да следвате мечтите си,колкото и да са труднопостижими.Готово ли сте с цената на неуморна работа и безсънни нощти да постигнете това,за което мечтаете и после да се гордеете с това?

Правя си планове и ще се опитам да ги сбъдна. Бих направила почти всичко, за да сбъдна мечтите си. Зависи от трудностите, които ще срещна.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Мисля си понякога как искам да бъде живота ми след няколко години,но не си правя кой-знае какви планове.За сега само знам,че искам да следвам журналистика,но кой знае до тогава на къде ще ме отвее вятъра.

Град
    around the world !
    Ако мисля само занапред, ще изпусна хубавите си моменти сега - именно тийн възрастта. Е, мисля и за напред, но не съм се вдала толкова в това - знам какво искам да уча и къде искам да уча (за висше), но това са само нахвърляни идеи. Всичко с времето си - сега е моментът за забавление, тъй като този период от живота ми навярно ще бъде най-безгрижният и не смятам да го пропилявам. Имам цели, които ще осъществявам малко по малко и така.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Не

Рядко. Улисвам се в такава дейност единствено, когато отчаяно имам нужда да избягам от настоящето. В други случаи просто се ощипвам и продължавам да изживявам настоящия момент, без да се тровя с "какво ще стане утре".

Старая се да не го правя. Живея само за днес и евентуално за утре. Не обичам да правя планове за в бъдеще, защото до сега почти няма план, който да не се е провалил. Никога не става така, както го планувам. Пък и напоследък стават такива неща около мен, които ме карат да се замисля колко кратък е живота и че въобще не си заслужава да се правят планове, след като не сме сигурни какво може да ни сполети утре.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ъъъ...няма начин да не го правя. Дали ще е дреха от магазина или училище...за всичко мисля, дали няма да ми умалее много бързо или какво ще уча и с какво ще го съчетая. Как да го организирам така, че после хем да е това, хем да е онова...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на Djuff
    Да, првя си.Но не обмислям всичко до последната подробност.Всичко се променя, а аз не обичам да провалям плановете си.

Единствените планове които съм си направил е да се измъкна от гадния ми квартал и да имам хубава работа (обмислях нещо от сверата на собствен бизнес ама то далечно бъдеще ...) единственото което искам е като ида в магазина да не се чудя ако си взема и една бира ще ми стигнат ли парите.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Даа,много съм добра в това Много често си правя планове в дългосрочен план.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не си правя планове, защото от опит знам, че плановете винаги се провалят. По-скоро си поставям цели, които се старая да следвам. Естествено понякога се увличам и с мечтите за един "перфектен" живот, но реалността бързо ме сваля на земята.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на DirtyDream
    Град
    dobrich
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Не

Само да вмъкна в темата една мисъл много подходяща на баба Ванга "Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената." квито и планове да правите помислете дали можете да платите цената за това...

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Не , живея ден за ден

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Правя планове- имам идеи/варианти какво ще правя за след три години, мислила съм и алтернативи, ако нещо се обърка. Имам варианти, точно защото не знам в каква посока би се развил животът ми дотогава. Засега се старая да следвам мечтите си. Цената си я плащам. Даже вече "аскетизмът" не ми прави впечатление.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Правя си планове за обучението ми ала бала но за малки неща се опитвам да не правя планове ,защото по закона на Мърфи става точно обратното гхх
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Мечтая,но не правя планове.Разбира се имам нещо в предвид за бъдещето ми,но кой ли няма От собствен опит знам,че плановете винаги се объркват,а някои дори пропадат напълно.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Да, но вероятно няма да се сбъднат, защото нали знаете поговорката:
    "Кажи на Бог плановете си, за да ти се изсмее." И все пак е по-добре, отколкото да се носиш по течението, като някои.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си