- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вероятност да съм бременна?
С приятеля ми правихме секс вчера, и като свършваше се дръпна за да не свърши в мен. Имам притеснение обаче, че няколко капки останаха в мен. След акта отидох веднага до тоалетна да уринирам и ако нещо е останало да се махне. Не съм в овулация, но съм много притеснена дали съм бременна. Моля, посъветвайте нещо, наиситна искам само сериозни отговори.
Благодаря предварително !
Ако има сперма в теб, колкото и да се миеш отдолу, дори да си направиш промивка - нищо няма да постигнеш.
Нямаше да има опция "аборт", ако ставаше толкова лесно.
Относно уринирането - нямам думи!
Ако си на 19... и мислиш, че това би помогнало...
Не се заяждам, но като прочета нещо такова и просто не издържам?!
Кога трябва да ти дойде?
Приятелят ти усетил ли е нещо.. дали наистина е пуснал някакви капки?
Вероятност винаги има,особенно ако е останала сперма.
има вероятност покрай предеякулационната те4ност![]()
Ползвай търсачката има хиляди такива теми, да не говорим че всеки ден има по една такава![]()
има достатъ4но и в важнитеПървоначално написано от radoslav4o
ама трябва някой да ги про4ете
мамче на мен да го кръстиш ..............отчайвате ме ...доста часове по биология си проспала ;]
Hostis Honori Invidia
Това го знаят само хората със специални паранормални възмижности,които като се изпишкат и правят аборти,но за жалост ние не сме от тях и не ги разбираме..Първоначално написано от ludata90
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ти майтап ли си правиш с нас?Първоначално написано от Kalina19
Бих те посъветвала нещо, но няма да отива на звездичките под ника ми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мога само да те посъветвам да си вземеш тест след някой друг ден.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
ЕСКАПЕЛ... ВЕДНАГА ! Даже утре вземи още един че да си сигурна !![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от ScorpionGirl
Взимай си тест като не си сигурна .... ние не можем да ти кажем дали си бременна
Даже едното е негърче.Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Тя братче не знае от къде пикае, секс тръгнала да прави........... То и да си тъп в днешно време е професия........
Мъка, мъкаааааааааааа...
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Т. 6.
kalpazanka
Като не си в овулация ,не си и бременна.!Първоначално написано от Kalina19
sleda ot lubovta