- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво да се бръсна?
Абе, много сте бавни (някои от вас)![]()
![]()
Момчето пита като човек, вие тука го изкарахте, че е момчето от джунглата, че не знаел какво, що. Вие пък сте големите многознайковци.
Пък и си е написал "луд съм", кво се праите на интересни.
![]()
Според мен ще е най-добре с машинка , защото аз така си ги махам и нямам проблеми.![]()
^ Calm down, bro.![]()
![]()
Еми на 16 и не е бръснал, това означава че ще ти трябва трион или нещо подобно.![]()
![]()
А сега сериозно, аве вие нямате ли си приятели, родители.. те са за това да научаваш нещо от тях ( Това произвуча "малко" като използвач ама.. карай ся![]()
)
Добре напиши в чичо Google: Как да се бръсна. ( Използвай самобръсначка, недей ги слушай тия за кола маската ! )
Първо го обръсни с бръсначка, после като пораснат малко с пинсета ги махаш или с епилатор тва е най лесно-с кола маска също става, но не винаги-поне при мен, а с пинсета става мн добре, а топките ако имаш косми там с бръсначка-щото с пинсета или кола маска страшно боли-ако ги махнеш с пинсета или епилато малко ще се зачерви но после се оправя и става много гладкотоест с епилатор недей щото много боли и може да стане по-лошо само с пинсета малко търпение изисква и неври, но става, под мишниците също с пинсета-в никакъв случай с бикче щото стават по-гъсти и седи по-грозно-аз имах един спрей преди като се пръснеш където и да е чакаш 2 мин и после космите сами падат-няма значение дали на краката или хуя
Първоначално написано от Backspace93
![]()
Аз пък съм. Многознайка.
yep,yep.
Еми аз тва ти казвам. Многознайка си, кво ми повтаряш думите, ТЕДДКОПървоначално написано от teddyx33
![]()
Първоначално написано от teddyx33
![]()
ох,ще ме убиеш с почти всичките си мнения![]()
страшно много ти се кефя...![]()
![]()
И аз не се казвам бекспейс, и коПървоначално написано от teddyx33
![]()
Тя дори не го е казалаПървоначално написано от Backspace93
![]()
Първоначално написано от sixtenfix
![]()
![]()
![]()
И аз ДОРИ не съм казала, че се казва Теди![]()
![]()
Ама я нарече Тедко..което малко или много значи точно това..Първоначално написано от Backspace93
![]()
^Не я нарекох Тедко, а ТЕДДКО!!! Има разлика![]()
А кво значи само аз си знам
![]()
Абе деца оспамихте темата.![]()
Трябва някой да сложи КЛЮЧ тука
Мисля ,че момчето разбра как да се обръснее
п.т.teddyx33 със сарказъм или не е права...
Повечето се правят на многознайки ,ама тва да си на 16 и да не знаеш какво е бръснене ,а да имаш нет?? Малко или много е срамно.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Номерата в детската градинаПървоначално написано от Backspace93
![]()
много си зле,а какво значи тва няма да ви кажа аз си го знам![]()
Детската градина отдавна съм я миналаПървоначално написано от sixtenfix
А съм зле, щото ти подражавам, извинявай
![]()
А, ето, ще сложа ключ:
![]()
![]()
ОК.Първоначално написано от ludsamxD
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!