- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво значат броят на точките на калинката?
Какво значат броят на точките на калинката?
Като си хванеш калинка с 1 точка си много тъп, а като е с повече си малко по-умен от тъп.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ще ти кажа, ако ти ми кажеш какво значи броят на бенките по тялото а човек.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
е моята калинка си беше с 13 точки.. но съм чувала че броят на точките им има значение и ми беше интересно какво е то..![]()
Моя грешка.Стана ме интересно и проверих.Те са различни породи според броя точки.
благодаря ти за отговораПървоначално написано от LifeFitness0
![]()
Hollywood Undead Rocks
Съгласна съм..Първоначално написано от m1nik
А пък не знам защо,ама ми е много странно това,че означава "На колко години е калинката"- Ако има 13 точки,значи е на 13 години ли ?
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
показват, колко пъти е правила секс![]()
+1 ! Ако си хванала калинка без точки значи не е калинка а някъв фалшификатПървоначално написано от Di
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein