- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диетата на Боряна
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Какво мислите за нея?
Има ли някой който я е правил\прави?
Аз съм на 4ти ден днес ще изям 3ри яйца че 5 ми се виждат множко![]()
А обмисляла ли си се как да се захраниш, когато приключиш диетата?
До обмисляла съм и ако намекваш за йо-йо ефект или че като приключи ще ям здраво няма да е така..![]()
Аз пък, за да сваля 8-10 кг НИКОГА няма да се подложа на диета! Аз не съм спазвала никакви диети и т.н. Със коремните преси също си ги свалям десетте килограма, така че... И тялото ми се оформя!
Да но мазнините не се горят само с коремни преси а и ако човек е по пълен трябва и режим и спорт. С коремните преси стягаш мусколите но не изчезва напълно сланинката![]()
Е, на мен не ми трябва режим на спорт!Първоначално написано от Emi955
![]()
Еми окей![]()
Е, не казвам сега, че диетите са забранени, просто всеки решава за себе си какво ще му подейства по-добре!Първоначално написано от Emi955
![]()
Разбира се така както ти предпочиташ с преси аз предпочитам с диета .. за повечето не е здравословно но всеки сам решава..![]()
\Първоначално написано от Emi955
/ То аз и не спазвам някакъв много голям режим на ядене и ако кажа на нашите, че ще тръгвам да правя диета...сигурно ще ми се скарат, защото и плюс това не ям много!
![]()
Опитах се да я спазвам един път и на първия ден ми стана лошо,така че не си струва да си хабите силите и да се тормозите с тая диета,аз оттогава не съм и помисляла да я почвам отново,особенно ако сте с ниско кръвно,тогава изобщо не си и помисляйте да я почвате.Съвет!
На мен пък не ми става лошо![]()
10 килограма за 5 дни. По 2 килограма на ден? Ако си мислиш, че ще са мазнини се лъжеш. Ако си мислиш, че няма да качиш още на 3-тия ден след диетата пак се лъжеш. Да не говорим за купищата здравословни проблеми, които може да си докараш. А сети ли се за стриите, които се появяват при резките колебания в теглото?
По-добре се информирайте за процесите в организма ви и това как реагира човешкото тяло при строги диети и ограничения. Има достатъчно материал в нета, стига да потърсите. Но здравето си е ваше. Вие ще съжалявате.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Недочели и недоразбрали - 8-9 кг за 10 дни, а не 10 кг за 5 дни.
Как и да е де, пак са много. Стриите са едно на ръка и в повечето случаи се получават почти винаги, когато израстеш с повечко сантиметри за една година примерно, обаче е възможно и така гадно да си разбуташ цикъла, че да се чудиш после какво да пиеш, че отново да имаш.
И понеже темата е вече тотално оспамена...: авторке, 4-ти ден ти е, колко килограма свали засега? А сантиметри от талията? По време на диетата, правиш ли поне едни 20 коремни преси, излизаш ли да си направиш една разходка за 40 минути, ала-бала?
TheBeliever,защо гледаш само да се заядеш?
Момичето е написало,че при повторение на диетата,тоест за 10 дни,могат да се свалят 8-9 кг.Никой не говори за 10 кг за 5 дни.
Това ми се вижда физически невъзможно...
Не се прави на големия разбирач,защото ми е писнало на всяка тема за диети разни перковци да ми обяснсяват как не било здравословно и т.н.Ти ако никога не си имал/а проблеми с килограмите е лесно да го кажеш...![]()
За да не е спам-диетата не съм я пробвала,но мисля да я пробвам...Да видя какво ще стане.Аз принципно съм свикнала да гладувам,така че нямам проблема с това дали ми става лошо по време на диета,както споменаха две момичета преди мене.От доста време имам мерак да сваля 4 кг и се надявам това да подейства.
Едит:Авторке,дай малко инфо наистина как си дотука-действа ли това чудо?![]()
Първоначално написано от TheBeliever
8-9 кг за 10 дни поне чети правилно преди да храниш хората а и здравето е мое не ви питам какво може да ми стане..![]()
Днес както казах ми е четвърти ден ефект има то не може веднага да се свалят. Почнах в понеделник малко е трудно вечерно време но щом аз която на глад не държи се справям значи и другите могатПървоначално написано от Bukmopu
Имаше мнения че на някой им става лошо при мен няма такова нещо. Абе добре ми понася
![]()
![]()
![]()
Да, имала съм проблеми с теглото. Да, подведох се по примерното 5-дневно меню. Целта ми не е да "храня" когото и да било, а да помогна на наивните момичета да не си съсипват здравето и тялото с безумни диети.
И аз съм се връзвала на подобни глупави обещания "5кг за 3 дни", "15 за месец" и още и още. Още си нося последствията. Затова недейте да нападате без да знаете.
Както и да е. Опитах да помогна. Както безразсъдно подчертахте - ваше си е здравето, съсипвайте си го.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
А ти от къде знаеш че тази диета не действа ?
Аз не съм авторката но ще се включа ! Аз я правих преди около месец издържах 8 дни и свалих 6 кг не ми ставаше лошо! После не съм се ограничавала и качих 2 кг затова не нападайте излишно! Сега пак я започнах и на мен ми е 4 ден !след първата 5-ца ще се премеря и ако някой е заинтересован ще напиша колко съм свалила!Първоначално написано от Bukmopu
![]()
напиши,напиши и аз във събота ще напиша..
да да напишете моля ви![]()
Няма проблем !![]()
Хорааа,и аз от утре я почвам.
Ще пиша за резултати,поне като виждам,че и други хора я спазват,поне няма да съм сама.![]()
Аз принципно от четири дена си спазвам една импровизирана диетка,ям малко и здравословно,не съм се мерила,но мисля,че съм свалила около 1 килограм.Напоследък не свалям много бързо,защото нямам много излишни килограми,но искам да сваля 4.
От утре я почвам и след първата петица ще напиша за резултати-като вас.
Успех и не се отказвайте.![]()
![]()
Fashion is my passion.