.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Ден 1 : 2 кофички кисело млякоо !?
    Баси, честно хлопа ти дограмата.. Невъзможно е да издържиш цял ден само на тва, особено ако излизаш навън с приятели или някъде другаде.. А и даа .. тези 8-9 кг за 10 дни са много ..
    Ама давай, после да не ревеш, че тва станало,онова станало
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Само като прочетох първия ден какво трябва да изгълташ и тотално се отказах да чета нататък.
    Ясна е работата колко акълец имаш....

На диети аз не се доверявам.

По-добре яж по 5 пъти на ден ЗДРАВОСЛОВНА храна, отколкото да спазваш глупави диети, с които да си съсипваш организма.
    Ако спортуваш и се храниш правилно няма да имаш проблем с килограмите.Пък и по-добре да отслабваш бавно с ефект, отколкото да отслабнеш много бързо и после да качиш двойно повече килограми.
    Ами за цикъла помисли ли? Или ти нямаш и цикъл още.. Ако нямаш цикъл... ясно..
    Вие не разбирате ли, че все още се развивате?! Когато един човек навлиза в пуберитет тялото му започва да се променя (някои напълняват, други израстват изведнъж, на трети друго и така...). Боже, боже... какво ли се хабя и аз...вие родители си имате, нека да ви гледат как си трошите главите. След като човек сгреши в нещо или за нещо осъзнава след това и се бие по главата, но файда никаква...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Не влизам често във форума,но вече ми писва от всичките ви коментари за тия диети , много сте компетентни и всички казвате едно и също , като съм сигурна че поне 70% от вас са правили такива ограничения поне 1 път в живота си.

П.С. правила съм диетата 1 път за 8 дни - 3,5кг , днес я почвам отново ,но мисля да е само за 5 дни те ще са ми достатъчни.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

elito0o0o0 точно,защото сме в пубертета сега ако имаш да отслабваш всички ти се подиграват.Ако се запишеш да спортуваш-пак.Така,че остава диетата.И аз не мисля,че е подходяща,но само ти казвам защо всички правят диети.Или от мързел не спортуват,но дори да се хванат пак им се подиграват.

П.С:Днеска когато гледах Къщата на Парите и имаше една диетоложка,която каза,че ако правиш режим,то той трябва да не трае повече от 2 седмици(защото организма свиква с храната) и да не се повтаря от преди(смисъл ако си я правила миналата година сега да не я празвиш,защото организма си "спомнял" и не отслабвал).Също така каза,че ще се отслабне по-бързо и е по-здравословно да се яде често,но по малко.
    ^Само казвам това-"разбирачите" да не коментират,защото аз го прочетох и не съм сигурна,че е така,но просто споделям и м/у другото си мисля,че е правилно. =)
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Също така каза,че ще се отслабне по-бързо и е по-здравословно да се яде често,но по малко.
    Еми, да. Това си е напълно вярно.

Българин ли е - сутрин не яде, на обед я хапне, я не и вечер като седне на масата - преяжда... После давай диети да правим...

elito0o0o0,оффф....ти пък ме отегчи още с първите си няколко изречения.
    На диети не се доверяваш,защото сигурно никога не си имала проблеми с килограмите,нали?Ако си имала щеше да говориш друго.Ако човек иска да отслабва просто трябва да намали храната.Независимо колко ще я намали,просто трябва да го направи.Нали се сещаш,че това което го казваш за спорта също е пълна глупост.Цял живот съм спортувала.Още от детската градина бях супер запалена,тренирах модерен балет,карате,народни танци,лека атлетика и карах колело всеки ден и то едновременно.Ако щеш ми вярвай,но е така и го правех от малка.Но обичах да си хапвам и винаги съм имала проблем с килограмите,независимо какво и колко тренирах.И досега не съм спирала да тренирам,но сега тренировките си са само във фитнеса,бягане,карам и колело навън.Другите неща ги зарязах около 4-5 клас някъде.И познай?Докато не започнах да пазя диети не свалих и килограм.Не съм се тъпчела,просто обичах да си хапвам и то от всичко.Така че тая глупост със спорта дето си я чула от баба си не ми я разправяй.Аз пък точно на диети се доверявам.
    В диетата няма нищо драстично,даже на някои места яденето е много-тоя ден с картофите или тоя с яйцата.
    За да ти спре цикъла трябва да гладуваш до такава степен,че мускулите и органите ти да започнат да се самоизяждат и да си вече болна.Просто трябва да спреш да се храниш и дори и тогава става след време.Гладувала съм и с дни и не ми е спрял цикъла.
    А от тая диета ако на някой му стане нещо освен да свали някое килце,ще се учудя.

Сори за дългия пост,но ме дразнят такива мнения на `разбирачи`,които си въобразяват,че знаят всичко и разбират от всичко.
    Fashion is my passion.

^ Самият начин на хранене е лош.Сигурна съм,че поне 60% от хората щяха да са с нормално тегло ако се храниха когато са гладни и по толкова колкото им се яде,а не само за закуска,обяд,вечеря и колкото им е сипано(обикновенно е повече от нужното).

Град
    Galapagar
    Bukmopu, мила, няма смисъл с теб да говоря....

хах .. на 2 кисели млека за 1 ден едва ли ще ти е много хубаво - цял ден да трепериш и всеки момент да усещаш, че ще припаднеш.
    Ся нападайте и мене
    Не съм против всички диети, а само против такива като тая.. то тва не е диета, а гладуване

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    хах .. на 2 кисели млека за 1 ден едва ли ще ти е много хубаво - цял ден да трепериш и всеки момент да усещаш, че ще припаднеш.
    Ся нападайте и мене
    Не съм против всички диети, а само против такива като тая.. то тва не е диета, а гладуване
    + това киселото мляко, и то 2 кофички на ден... вредно... вредно колкото искаш.

и кой знае... ако е някакво 0,1 процента (щото нали ще отслабваме .. ), купено от магазина естествено, което не се знае от какво и как е направено...

^ ДА !!

Ся нападайте и мене
    Като гладуваш и после като си хапнеш ти се лепи.Затова според мен 90 дневната диета и разделното хранене са най-подходящи за деца.В витамино-протеиновата диета също се храни често,но пък 10 дена само плодове/зеленчуци и млечни продукти

Абе най-добре е да правиш упражнения и да ядеш здравословни храни,но когато ти се яде,а не например:
    8:00 - закуска
    8:15 - упражнения
    9:00 - бягане
    9:30 - скачане на въже
    10:00 - компютър
    12:00 - обяд
    ...... и т.н
    Не трябва да ядеш когато не си гладна(както се казва"човек трябва да стане от масата малко гладен",защото мозакът разбира,че си ял след 30 мин)

^ Да ама в 90-дневната май имаше 1 ден само вода (не съм сигурна дали е така, не съм я пробвала, просто го бях чула) таа .. това е егати и здравословното
    Иначе да, права си за другото - най-добре е да правиш упражнения и да ядеш здравословни храни .

^ Да ама в 90-дневната май имаше 1 ден само вода (не съм сигурна дали е така, не съм я пробвала, просто го бях чула) таа .. това е егати и здравословното
    Иначе да, права си за другото - най-добре е да правиш упражнения и да ядеш здравословни храни .
    той може да се замести с плодов ден =)

^ аха

^ аха
    е..може и да се пропусне ама поначало е по-добре от такива като тази диета.Аз я правих Боряновата диета и свалих 3 кила за 5 дни,но с такива мъки,че не си заслужаваше

Аз я правих Боряновата диета и свалих 3 кила за 5 дни,но с такива мъки,че не си заслужаваше
    Предполагам

Какво се правят повечето на интересни тук? Стига с тия клишета, щом са почнали и са опряли до монодиета, която е една от най-драстичните, то явно това им е единствения начин или поне вече са решили.Стига с тия еднообразни приказки с които се изкарвате колко сте умни и колко разумни, в сравнение с тези, които си трошат главите, гладувайки.Темата е направена за хора, които са на режима или вече са го направили и имат резултат.Греша ли?
    Диетата воабще не е трудна, нито ти става лошо.Вместо да издумкаш двете кисели млека сутринта и после да береш душа цяла ден - вземи ги раздели на 6 порцийки и си ги сложи в хладилника.Така тъкмо лятото ще се освежаваш и ще си хапваш, за да убиеш глада.Втория ден е много лесен и полезен.Направете си микс от зеленчуци, хапвайте моркови и т.н.Аз съм правил 3 дни на диетата, но спрях, защото ме хвана стомашен вирус с диария.За 3 дни свалих 3 килограма и воабще не са вода, тъй като аз пия по 3-4 литра на ден и няма как.От утре отново съм на диетата.И за това бързо качване... Амииииии то естествено ти като гладуваш 10 дни и организма го свикваш с толкова малки дози и нискокалорични храни, изведнъж като се наплюскаш с 2000-3000 хиляди калории на ден и няма как да не напълнееш.Тялото ти още е в шок от свалените килограми и не подразбира състоянието ти за естествено, тоест веднага започва да ги връща.След диетата просто започвайте да хапвате зеленчуци, риба, много плодове и задължително вода и дори може да свалите още някой килограм. А пък къкви са тия истории за припаднали и темподобни простотии.Хората пият вода по 20 дена и смятат, че това е лечебно, в същото време работят и т.н. А вие като сте тръгнали с тая психическа нагласа - Оооо ще припадна, ще умра от глад - я се съвземете.Да не можеш да изкараш 1 ден на млеката... Е ти какво си? Някъв звяр, умрял за храна? Просто не мислиш за глад, за храна, гледаш да не ти е скучно и никви припадъци, никви проблеми няма да има.Поемайте и ако искате някакви витамини - аз пия витамин комплекс, защото ми капе косата, когато намаля храна.

^ много си права .. например аз не мога да изкарам един ден на кисело мляко просто защото не обичам и ще го заменя със някой от другите дни не мисля че ще има кой знае каква разлика и стига сте говорили врели не кипели ти като сфалиш 8 и като качиш 2 не мисля че ще умреш щото си имаш едни 6 където липсват и разбирачите да мълчат по добре 10 дни по малко храна отколкото 90 дневни простотий . ти като си напраиш диетата и после не се натъпчеш а започнеш да се храниш по умерено всичко ще е наред ! чакам да кажете какво става с кг момичета

Град
    Galapagar
    трошете си главите... тъпи лапета

лелее хора..
    по-горе имаше мнение (цитирам по памет) "като си дебел ти се подиграват,като спортуваш пак, остава диетата" кой се подиграва като някой спортува? това е пълна глупост
    вие като сте тръгнали да правите дието прочели ли сте поне една подобна статия -> http://www.bgfit.com/blog/post/d092d...8d0a2d095.aspx (примерно, това беше първата която намерих)
    или на собствена глава си действате без да мислите? знаете ли какви са последствията? в тийнейджърската възраст (и въобще докато растем) тялото ни се нуждае от витамини,въглехидрати,прот еини и т.н (знаете ги това, нали?) а с две млека не можеш да си ги набавиш
    пък и ако щеш мри от глад 20 дена и ще свалиш, колко ще свалиш? и после ще се натъпчеш с каквото свариш и какво става?
    не може ли да се отслабва с здравословно хранене (не диета, защото те не са здравословни, напротив) и спорт
    и вместо да висите пред компютъра и да пишете глупави мнения може да излезете и да потичате в парка, нали? ама не, защото ви мързи и предпочитате да ядете по 2 млека на ден и да следвате всевъзможни диети, които ви съсипват здравето
    "Поемайте и ако искате някакви витамини - аз пия витамин комплекс, защото ми капе косата, когато намаля храна" това нищо ли не ви говори??

^Аз от личен опит го казвам =) (за подиграването)

Здравейте чух нещо за подигравки и момичето по - горе е право ! Ще ви кажа набързо какво стана преди няколко дни !Разхождаме се из парка с 4 мой приятелки и едната е по едричка над 60 няма да казвам точно колко тежи при ръст 160 и минават едни момчета и направиха страшко глупав колентар по нейн адрес и я сравниха с животно! Толкова зле се почувствах аз а пък на ней незнам какво и е било! Така че не говорете като не знаете! Така а бях обещала да пиша за резултатите е за 5 дни -3 кг като не я спазвах стриктно! Успех на всички които са решили да я спазват!

До сега не бях чувала за тази диета... но и аз ще я спазя.. но искм да попитам нещо дали вместо зеленуци мога да пия само наторални сокове, защото аз не ям нито плодове нито зеленчуци ?

Ами точно за това, че са й се подигравали трябва да се замисли малко и да се раздвижи.Като прави упражнения у тях и примерно ходи всяка сутрин рано в парка да бяга, когато почти няма хора, кой ще й се подиграва ?! Само оправдания са това с подиграването.
    А за диетата няма да коментирам.Ако си мислите, че е добре за вас, правете я, може и да отслабнете с 7-8 кг, но после ще ви се иска да не сте я почвали.
    * Being happy doesn't mean that everything is perfect.It means that you've decided to live beyond the imperfections.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си