elito0o0o0,оффф....ти пък ме отегчи още с първите си няколко изречения.
На диети не се доверяваш,защото сигурно никога не си имала проблеми с килограмите,нали?Ако си имала щеше да говориш друго.Ако човек иска да отслабва просто трябва да намали храната.Независимо колко ще я намали,просто трябва да го направи.Нали се сещаш,че това което го казваш за спорта също е пълна глупост.Цял живот съм спортувала.Още от детската градина бях супер запалена,тренирах модерен балет,карате,народни танци,лека атлетика и карах колело всеки ден и то едновременно.Ако щеш ми вярвай,но е така и го правех от малка.Но обичах да си хапвам и винаги съм имала проблем с килограмите,независимо какво и колко тренирах.И досега не съм спирала да тренирам,но сега тренировките си са само във фитнеса,бягане,карам и колело навън.Другите неща ги зарязах около 4-5 клас някъде.И познай?Докато не започнах да пазя диети не свалих и килограм.Не съм се тъпчела,просто обичах да си хапвам и то от всичко.Така че тая глупост със спорта дето си я чула от баба си не ми я разправяй.Аз пък точно на диети се доверявам.
В диетата няма нищо драстично,даже на някои места яденето е много-тоя ден с картофите или тоя с яйцата.
За да ти спре цикъла трябва да гладуваш до такава степен,че мускулите и органите ти да започнат да се самоизяждат и да си вече болна.Просто трябва да спреш да се храниш и дори и тогава става след време.Гладувала съм и с дни и не ми е спрял цикъла.
А от тая диета ако на някой му стане нещо освен да свали някое килце,ще се учудя.
Сори за дългия пост,но ме дразнят такива мнения на `разбирачи`,които си въобразяват,че знаят всичко и разбират от всичко.