- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли тайни в лизането?
шш някой да ти е дал авторското право да копираш?Първоначално написано от 6sense
![]()
1. естествено че трябва да се изкъпе преди това
2. не е само лизане а и смучене, много е важно да се смуче кликора, а езика да прониква навътре, дупето също е хубаво да се ближе, на жената много ще и хареса
един вид само позволих си (другото не ме е*е ) не сме на село да говорите на "шшшшш" и на "yeeee" ама ако сте набор 95 може де
не мисля че , някои може да ми забрани да говоря каквото си искам освен ако не уронва достойнството на някои ..ЛузерС - на колко сте по точно 16Ндам
Какво на много отворени ли се правиме?Първоначално написано от 6sense
Смешник,опитваш се да се набуташ в разговора ама няма да ти се получи.Ае ходи лягай че сънчо мина току що.
хйьхйь не разбрах на колко сте та се духате толкоз или ви е срам да кажете
понеже съм по умен от вас битчез ще отстъпя иначе ми стиска![]()
![]()
![]()
![]()
Не те вълнува
![]()
като сте модераторчета да не сте 100 кила пак ви казвам не ме ебе![]()
Почвам да се притеснявам за теб,да нямаш психически отколнения![]()
хахаха личи си кои е тъпия с тоя коментар баси злетатаПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
така ви мотам ама нали не сте от " наи интелигентните" и неможете да се усетите![]()
![]()
![]()
Добре обясни ми как успя в едно изречение да допуснеш 6 правописни грешки,о интелигентни?Първоначално написано от 6sense
скрий се,че ставаш смешен![]()
оо кви сте пубери оо не! го килл юрселф :P
Трябва да си мега прост админ за да спамиш в тема![]()
заковах те оо мдам аиде лапета чао
Първоначално написано от 6sense
![]()
Боже,колко мъка има по тоя свят...Първоначално написано от 6sense
![]()
Ем... влезте заедно и се изчипкайте и после падни на колене и лижи кат куче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П защо се карате за тва "ндам" .... оспамихте темата .... разбирам ви че ви е скучно.... ама за едно нещо такова вдигнахте супер голяма олелия ... не искам да си представям ако си изневерите .....![]()
Е как бе тва "Ндам"(което по своему звучи доста тъпично,но...) им е запазена марка. нищо лично и към Cutofmytear и Shadow,но оспамихте много темата,тоя спор беше излишен![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
Едно миришещо тип борче на носа и атакуваш ! Има тайна да не я хапеш требе ...
Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не плюй вътре или гледай да не пускаш много лига.
Лично аз като е много мокро и усещам,че нещо става,но няма го удоволствието само някакви плацикащи звуци.
И особено ако момичето по принцип си се мокри в повече .. Наистина гледай да не я лигавиш. По-грубата игра с клитора, това да я засмукваш с бързи движения напрао побърква .Първоначално написано от Shia
![]()
Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ме разби
![]()
![]()
Първоначално написано от whysosad
Ароматизатор... това да не ти е някаква кола?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не трия темата за да следя кой се е издънил тук за справка и съответно кой си заминава следващия път с ароматизатор в ръка.
Благодаря за помощта и улеснението на редовно проявилите се и в тази тема ; )
Следва продължение... В бан списъка.
Авторката ако желае може да създаде друга тема, ако толкова я вълнува темата.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮