.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Молив за очи...

Днес ходих на очен лекар, заради леко възпаление на долния клепач. Каза ми да не използвам обикновените дървени моливи за очи, а някакъв 'самоподострящ се' направен от друг материал, от който няма опасност да паднат дървени стърготини на клепача.. та въпроса ми е,някой има ли си идея за какво е говорила?

Oriflame,Avon и много други марки имат.Това е моливче,което се върти от другата страна и за това не се остри.Направени са от пластмаса

така изглеждат.Този е на L'Oreal,но както казах,на всякакви марки има
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Oriflame,Avon и много други марки имат.Това е моливче,което се върти от другата страна и за това не се остри.Направени са от пластмаса
    Ясноо. Мерси много

Супер фен
    Не е добра идея да се мацаш с каквото и да било докато имаш възпаление.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Аз имам на импала. Той не е дървен, остри се, но е от нещо като пластмаса.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Е ти все говориш толкова грубо,що пък да се ''маца'' ?!
    • Обичай,за да те обичат! •

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    наистина, като имаш инфекция в момента, не е особено добра идея да си слагаш квото и да било на окото..
    тва ми напомня за една приятелка, наа която често й се възпалява окото, и тя си е въобразила, че до края на живота си няма намерение да си слага черен молив..фантазъорка
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    наистина, като имаш инфекция в момента, не е особено добра идея да си слагаш квото и да било на окото..
    тва ми напомня за една приятелка, наа която често й се възпалява окото, и тя си е въобразила, че до края на живота си няма намерение да си слага черен молив..фантазъорка
    То, че не е хубаво, не е хубаво да си слага молив, но като й отмине инфекцията и продължи с дървените моливи.. старата песен на нов глас.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ^ да съм казала да продължава с дървените моливи ?!
    просто се сетих за тоя конкретен случеи с приятелката ми..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Не съм казала, че ще тръгвам да се 'мацам'. Естествено, че ще изчакам докато се оправя напълно. Просто за в бъдеще не искам да повтарям същата грешка с дървените моливи.. за всеки случай.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Е ти все говориш толкова грубо,що пък да се ''маца'' ?!
    Ха, нямаше идеята да звучи грубо. Просто така се изразявам понякога, вместо ''да си слагаш''

А иначе за последния пост на авторката - това вече е друга приказка. Предишното го казах, защото останах с впечатление, че възнамеряваш да си слагаш молив така или иначе. В такъв случай, извинявам се за недоразумението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си