- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Молив за очи...
Днес ходих на очен лекар, заради леко възпаление на долния клепач. Каза ми да не използвам обикновените дървени моливи за очи, а някакъв 'самоподострящ се' направен от друг материал, от който няма опасност да паднат дървени стърготини на клепача.. та въпроса ми е,някой има ли си идея за какво е говорила?![]()
Oriflame,Avon и много други марки имат.Това е моливче,което се върти от другата страна и за това не се остри.Направени са от пластмаса
така изглеждат.Този е на L'Oreal,но както казах,на всякакви марки има![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Ясноо. Мерси многоПървоначално написано от krokkrok
![]()
Не е добра идея да се мацаш с каквото и да било докато имаш възпаление.![]()
Аз имам на импала. Той не е дървен, остри се, но е от нещо като пластмаса.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Е ти все говориш толкова грубо,що пък да се ''маца'' ?!Първоначално написано от Punisherrr
• Обичай,за да те обичат! •
наистина, като имаш инфекция в момента, не е особено добра идея да си слагаш квото и да било на окото..
тва ми напомня за една приятелка, наа която често й се възпалява окото, и тя си е въобразила, че до края на живота си няма намерение да си слага черен молив..фантазъорка![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
То, че не е хубаво, не е хубаво да си слага молив, но като й отмине инфекцията и продължи с дървените моливи.. старата песен на нов глас.Първоначално написано от SummerDream
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
^ да съм казала да продължава с дървените моливи ?!![]()
просто се сетих за тоя конкретен случеи с приятелката ми..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не съм казала, че ще тръгвам да се 'мацам'. Естествено, че ще изчакам докато се оправя напълно. Просто за в бъдеще не искам да повтарям същата грешка с дървените моливи.. за всеки случай.
Ха, нямаше идеята да звучи грубо. Просто така се изразявам понякога, вместо ''да си слагаш''Първоначално написано от xSANYAx
![]()
А иначе за последния пост на авторката - това вече е друга приказка. Предишното го казах, защото останах с впечатление, че възнамеряваш да си слагаш молив така или иначе. В такъв случай, извинявам се за недоразумението.![]()