.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Знаеш в кой блок живее, ама не се сещаш да я чакаш пред тях. Първо ти е много сладка, после я псуваш, сега пък си щял да я целуваш пак ... и на фона на 5 човека, които ти казват, че няма нищо мъжко в тебе, аз съм прост и трябва да се "освестя"?

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :>
    не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и е** номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледам
    Как пък разбра, че съм плакал за бившата си приятелка, като аз такова нещо не си спомням да се е случвало? И въпреки това - да, плакал съм заради момиче и не ме е срам от това, защото я обичах повече от колкото елементарния ти мозък може да си представи.
    А в днешно време за съжаление има все повече и повече "охапаняци" като теб, които не знаят какво искат и уж не се интересуват какво някой бил казал за тях, ама иначе понеже не могат да измислят нищо умно в своя защита си показват селянията като обиждат всички на ред.

Ае със здраве ... не мисля да ти отговарям повече на бръщолевенията.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Знаеш в кой блок живее, ама не се сещаш да я чакаш пред тях. Първо ти е много сладка, после я псуваш, сега пък си щял да я целуваш пак ... и на фона на 5 човека, които ти казват, че няма нищо мъжко в тебе, аз съм прост и трябва да се "освестя"?

По-добре ти се освести, преди мацката да ти се изсмее в лицето. :>
    не съм я псувал казах само, че ако се държи тъпо ше и е** номерата(просто ми е втръснало от женски номера... много добре знаеш за кво говоря ти плака за бившата си приателка не аз..) ... и да сладка ми е... охапаняк и ако ще 50 човека да се наредите по домова книга по азбучен ред ще ви кажа да го духате.. Кой кво казал кой кво напраил и ти реши, че ме интересува?В днешно време да се интересуваш от кой кво казал е най-голямото наказание и ти май си от наказаните.. като гледам
    Как пък разбра, че съм плакал за бившата си приятелка, като аз такова нещо не си спомням да се е случвало? И въпреки това - да, плакал съм заради момиче и не ме е срам от това, защото я обичах повече от колкото елементарния ти мозък може да си представи.
    А в днешно време за съжаление има все повече и повече "охапаняци" като теб, които не знаят какво искат и уж не се интересуват какво някой бил казал за тях, ама иначе понеже не могат да измислят нищо умно в своя защита си показват селянията като обиждат всички на ред.

Ае със здраве ... не мисля да ти отговарям повече на бръщолевенията.
    Силни думи дам няма срамно в това да плачеш за момиче просто казвам... че знаеш какви са номерата на момичетата за тва бих я напсувал... И наистина обичам адски силно такаче в грешка си за мн неща но... Относно псуването изпроси си го и както казах и 50 човека да сте ако се държите ше ви псувам та ше ви бия и пак ше ви пцувам.. А това за мнението си е няква твоя гледна точка
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си