- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ! НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ ТЕМАТА МОЛЯ!
Здравейте,искам да ви попитам как да си направя косата синя? С обикновенна боя не става...защото просто не съм виждал синя боя за коса на Pallete или garnier. А и дали ще ме хване на черна коса???????? А ако не трябва ли да си обезцветя косата???? Искам цвят като на това момиче :![]()
http://www.impulse.bg/photo/view/by/...ue/id/24090927
You me at six
Ако косата ти е тъмна,много внимавай с каква боя ще се намажеш.Иии гледай да не е евтина,защото няма да има смисъл.
Аз имах сини кичури преди известно време,но грешката ми беше,че боята не беше кой-знае каква и ходих в кварталния салон.Попринцип косата ми е мн тъмно кестеняво,направо черно и отначало боята не ми хвана.После ми държа няколко дена и от синьо ми стана зелено...после стана зелено-русо.Мани мани...Да не говорим,че преди да ми сложат боята трябваше да изруся кичурите...
Тааа от къде си сигурен,че това не е фотошоп?Не,че не е невъзможно това да и е естествената коса,ама може и да е перука.Плюс тва тая може би не е БГ а в другите страни дори фризьорските салони са по-напред от нас.
![]()
Тааа...със спрей и да намериш няма да е трайно,а и повечето спрейове са с някви перлени работи(имам зелен...).Таа аз ти препоръчвам фризьорски салон "Венера".Там фризьорите знам,че ходят по състезания и имат работа със стилист Капанов.Абе...супер добри са според мен и аз от дълго време ходя там.Надявам се да си от София,мога да те ориентирам,а ако не си...тогава провери в твоя град за някой хубав салон.
Хах, емо... има ли такива още...
По темата - има оцветители (Manic Panic, Color Fiend и др.), които постигат такива цветове, но за кратко - 1-2 седмици и се измиват. Можеш да си ги поръчаш от Интернет и да се цапаш сама или да отидеш в някое студио и да те боядиса специалист.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Има на Палетте, синъо е, не синъо - черно. Не трябва да се обезцветяваш. Но моето мнение е - по добре недей.
не съм от софия,от видин съм. Ама съм виждал баби по пазара с сини коси
![]()
![]()
И искам синя коса аре де някой незнае ли някфа бабина рецепта...чувал съм че с някфо лекарство за гърло косата ставала зелена
![]()
![]()
обаче не искам зелено
You me at six
да се цапа сам*...мъжко е...Боже,Боже опази....Първоначално написано от TheBeliever
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Е объркала съм се, голяма работа. Пък и от снимката не си личи особено.
Бабите ползват това: http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...%B8-125ml.html
Но хваща само на бели коси. Едва ли ще ти е от полза.
Емо стила се изтърка вечеПо-хубаво недей да се правиш на клоун
Все пак си момче.. малко гейско ми идва, нз
![]()
малкоПървоначално написано от MidnightTornado
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Сега се сетих, че в НаТъмно гледах бои за коса.
http://www.natamno.com/products/%D0%...%81%D0%B0.html
Но, както е описано по-долу на страницата, за хубав наситен цвят трябва предварително изсветляване. Не пише колко е трайна, но щом е безамонячна и да се измива може просто да се боядисваш по-честичко.
Аз не съм емо защото искам,околните ме нараняват и ме карат да се чувствам така! А и ако мислиш че думата ЕМО е само стил,жестоко се лъжеш.![]()
You me at six
Отиди в мола в ДМ и гледай. Ако там не намериш отиди в Мирата.. ако и там, няма обиколи пазара има много козметични магазини. Все ще намериш някъде. А сигурен ли си, че ще ти отива?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
80% съм сигурен, че акаунта ти е ебавка, но..Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Поеми малко отговорност в живота си, другите не могат да те накарат да се чувстваш по даден начин, ти сам избираш да се чувстваш така. Тоя стил не ти помага, прави те по-слаб и по-агресивен към света и към себе си..
Да се правиш на жертва е най-лошото нещо, което можеш да направиш за себе си.
Боядисай си косата розова на бембени точки, психиката ти пак ше си остане слаба и съсипана
Ми аз съм гейПървоначално написано от miminko
Падам си по Adam Lambert адски мнооого !!! А да, и аз съм на пика! Абе кфо ви бърка! говорим за боя за косааааааааааа
You me at six
Снимката ти лесно може да се намери в гугъл, това НЕ си ти, което означава, че акаунта ти е ебавка.Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
Следващия път се постарай повече.
като я намериш пишиПървоначално написано от KumchoValcho
You me at six
Kumcho Valcho за мен процентите се увеличават.. ;дд .. на някъде 98% ;ддПървоначално написано от xxxmyheroinexxx
Ае незнам.. и да тва дето бабите го ползват е за бяла коса.. ;дд
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Хахах ,Гоше,каза му го![]()
![]()
Бил си гей,ми и аз съм лезбийка ..Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
![]()
![]()
Probably си малоумно същество с кучи Акъл.
Евала на копелето с линка.![]()
дискусията става доста разгорещена![]()
Баа.. а аз се вързах, че е той на ава..![]()
![]()
Остей.. тъпа раота..![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)