.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

ПОМОЩ! НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ ТЕМАТА МОЛЯ!

Здравейте,искам да ви попитам как да си направя косата синя? С обикновенна боя не става...защото просто не съм виждал синя боя за коса на Pallete или garnier. А и дали ще ме хване на черна коса???????? А ако не трябва ли да си обезцветя косата???? Искам цвят като на това момиче : http://www.impulse.bg/photo/view/by/...ue/id/24090927
    You me at six

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако косата ти е тъмна,много внимавай с каква боя ще се намажеш.Иии гледай да не е евтина,защото няма да има смисъл.
    Аз имах сини кичури преди известно време,но грешката ми беше,че боята не беше кой-знае каква и ходих в кварталния салон.Попринцип косата ми е мн тъмно кестеняво,направо черно и отначало боята не ми хвана.После ми държа няколко дена и от синьо ми стана зелено...после стана зелено-русо. Мани мани...Да не говорим,че преди да ми сложат боята трябваше да изруся кичурите...

Тааа от къде си сигурен,че това не е фотошоп? Не,че не е невъзможно това да и е естествената коса,ама може и да е перука.Плюс тва тая може би не е БГ а в другите страни дори фризьорските салони са по-напред от нас.

Тааа...със спрей и да намериш няма да е трайно,а и повечето спрейове са с някви перлени работи(имам зелен...).Таа аз ти препоръчвам фризьорски салон "Венера".Там фризьорите знам,че ходят по състезания и имат работа със стилист Капанов.Абе...супер добри са според мен и аз от дълго време ходя там.Надявам се да си от София,мога да те ориентирам,а ако не си...тогава провери в твоя град за някой хубав салон.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хах, емо... има ли такива още...

По темата - има оцветители (Manic Panic, Color Fiend и др.), които постигат такива цветове, но за кратко - 1-2 седмици и се измиват. Можеш да си ги поръчаш от Интернет и да се цапаш сама или да отидеш в някое студио и да те боядиса специалист.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Има на Палетте, синъо е, не синъо - черно. Не трябва да се обезцветяваш. Но моето мнение е - по добре недей.

не съм от софия,от видин съм. Ама съм виждал баби по пазара с сини коси И искам синя коса аре де някой незнае ли някфа бабина рецепта...чувал съм че с някфо лекарство за гърло косата ставала зелена обаче не искам зелено
    You me at six

да се цапам САМА?! Момче съм !!!
    You me at six

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Хах, емо... има ли такива още...

По темата - има оцветители (Manic Panic, Color Fiend и др.), които постигат такива цветове, но за кратко - 1-2 седмици и се измиват. Можеш да си ги поръчаш от Интернет и да се цапаш сама или да отидеш в някое студио и да те боядиса специалист.
    да се цапа сам*...мъжко е...Боже,Боже опази....
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Е объркала съм се, голяма работа. Пък и от снимката не си личи особено.

Бабите ползват това: http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...%B8-125ml.html

Но хваща само на бели коси. Едва ли ще ти е от полза.

Искам нещо качествено и трайно...
    You me at six

Емо стила се изтърка вече По-хубаво недей да се правиш на клоун Все пак си момче.. малко гейско ми идва, нз

Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    Емо стила се изтърка вече По-хубаво недей да се правиш на клоун Все пак си момче.. малко гейско ми идва, нз
    малко
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Сега се сетих, че в НаТъмно гледах бои за коса.

http://www.natamno.com/products/%D0%...%81%D0%B0.html

Но, както е описано по-долу на страницата, за хубав наситен цвят трябва предварително изсветляване. Не пише колко е трайна, но щом е безамонячна и да се измива може просто да се боядисваш по-честичко.

Аз не съм емо защото искам,околните ме нараняват и ме карат да се чувствам така! А и ако мислиш че думата ЕМО е само стил,жестоко се лъжеш.
    You me at six

Голям фен Аватара на Stellsy
    Отиди в мола в ДМ и гледай. Ако там не намериш отиди в Мирата.. ако и там, няма обиколи пазара има много козметични магазини. Все ще намериш някъде. А сигурен ли си, че ще ти отива?
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Аз не съм емо защото искам,околните ме нараняват и ме карат да се чувствам така! А и ако мислиш че думата ЕМО е само стил,жестоко се лъжеш.
    80% съм сигурен, че акаунта ти е ебавка, но..
    Поеми малко отговорност в живота си, другите не могат да те накарат да се чувстваш по даден начин, ти сам избираш да се чувстваш така. Тоя стил не ти помага, прави те по-слаб и по-агресивен към света и към себе си..
    Да се правиш на жертва е най-лошото нещо, което можеш да направиш за себе си.

Боядисай си косата розова на бембени точки, психиката ти пак ше си остане слаба и съсипана

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Малко?
    Момче,не се излагай бе.. то ако ти си на снимката вече достатъчно си се изложил де...
    Ми аз съм гей Падам си по Adam Lambert адски мнооого !!! А да, и аз съм на пика! Абе кфо ви бърка! говорим за боя за косааааааааааа
    You me at six

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Малко?
    Момче,не се излагай бе.. то ако ти си на снимката вече достатъчно си се изложил де...
    Ми аз съм гей Падам си по Adam Lambert адски мнооого !!! А да, и аз съм на пика! Абе кфо ви бърка! говорим за боя за косааааааааааа
    Снимката ти лесно може да се намери в гугъл, това НЕ си ти, което означава, че акаунта ти е ебавка.
    Следващия път се постарай повече.

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Малко?
    Снимката ти лесно може да се намери в гугъл, това НЕ си ти, което означава, че акаунта ти е ебавка.
    Следващия път се постарай повече.
    като я намериш пиши
    You me at six

Повече от фен Аватара на silviau66

Ми аз съм гей
    Падам си по Adam Lambert адски мнооого !!! А да, и аз съм на пика! Абе кфо ви бърка! говорим за боя за косааааааааааа
    Kumcho Valcho за мен процентите се увеличават.. ;дд .. на някъде 98% ;дд

Ае незнам.. и да тва дето бабите го ползват е за бяла коса.. ;дд
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

не говорех за снимката на аватара!!!
    You me at six

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Хахах ,Гоше,каза му го
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Малко?
    Бил си гей,ми и аз съм лезбийка ..
    Probably си малоумно същество с кучи Акъл.
    Евала на копелето с линка.

дискусията става доста разгорещена

Повече от фен Аватара на silviau66
    Баа.. а аз се вързах, че е той на ава..
    Остей.. тъпа раота..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си