.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

и отново:бременна ли съм ???

правих секс.при което имахме само 1 кондом.ии момчето свърши в него.след малко време пак почнахме (някъде около 10 мин),обаче без кондом.та въпроса ми е дали е възможно пак да е свършил,но този път в мен,шото чесно казано не се усеща много........
    п.с. много ще се израдвам на мнения,помагащи на ситуацията,а не на коментари от сорта на ''пак ли тази тема,стига спам и т.н.''

Мега фен Аватара на Neon
    Тестове продават.Купи си и виж!

братле ,не питам това...... аре прочети отново и открии въпроса....... мен............

Ами що например не попиташ момчето дали не е свършвало ????
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

питах го веднага след това, но отговора беше твърде очакван -НЕ.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    "и отново:бременна ли съм ???"

Май не ти е за първи път

по темата: има шанс, ама надали... и все пак земи си тест, не сме ти между краката, че да ти кажем

Re: и отново:бременна ли съм ???

Цитирай Първоначално написано от anaujyram
    правих секс.при което имахме само 1 кондом.ии момчето свърши в него.след малко време пак почнахме (някъде около 10 мин),обаче без кондом.та въпроса ми е дали е възможно пак да е свършил,но този път в мен,шото чесно казано не се усеща много........
    п.с. много ще се израдвам на мнения,помагащи на ситуацията,а не на коментари от сорта на ''пак ли тази тема,стига спам и т.н.''
    Защо питаш нас ,.ти си правила секс ние трябва да знаем дали въпростното момче е свършило в теб или не
    sleda ot lubovta

оффффффффф ................ айде по-лесно......
    СЛЕД КАТО ЕДНО МОМЧЕ СВЪРШИ 1 ПЪТ МОЖЕ ЛИ СЛЕД 10 МИН ОТНОВО ДА СВЪРШИ ...........
    смарттасес

питах го веднага след това, но отговора беше твърде очакван -НЕ.
    Вярваш ли му ?

СЛЕД КАТО ЕДНО МОМЧЕ СВЪРШИ 1 ПЪТ МОЖЕ ЛИ СЛЕД 10 МИН ОТНОВО ДА СВЪРШИ ...........
    смарттасес
    Естествено че може ! Но ако му вярваш, че не е свършвал-значи няма страшно.

не вярвам на никой освен на себе си.особено пък на мъж

Като не вярваш на това момче ,за какво се чукаш с него? Пък и за какво да те лъже ,че не е свършвал ?
    sleda ot lubovta

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Като не вярваш на това момче ,за какво се чукаш с него? Пък и за какво да те лъже ,че не е свършвал ?
    толкоз им акъла и на двамата

теб кво те интересува ? хах . човек да не си направи регистрация в тоя сайт братле........

теб кво те интересува ? хах . човек да не си направи регистрация в тоя сайт братле........
    sleda ot lubovta

кур ,бе , братко , кур

хмм..нито съм дете...нито искам предсказанията ти :Д гейзер
    go get laid

Ето ти един нормален отговор. Ако момчето не е отишло до тоалетната ,а направо сте почнали втори път има доста доста голяма вероятност да си бременна и дори да е отишъл и сте го правили без кондом винаги има риск.

Супер фен Аватара на radeberger
    смарттасес
    МОЖЕ . След като нямаш доверие на човека до себе си не мисля , че трябва да сте заедно изобщо.

ако можеш вземи ескапел!
    иначе...виж то не е само свършването.има предеакуларна течност и тя е опасна.Сериозно или пии ексапел или изчакай поне 14 дни за тест.Права си на мъж не вярвай,за това не му се давай без презерватив,че на него сиг в момента изобщо не му пука...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    братле ,не питам това...... аре прочети отново и открии въпроса....... мен............
    Случайно заглавието ти не е ли "И отново:бременна ли съм"?! Или формулираш по-ясно заглавието във връзка с темата, или четеш наред, без да обиждаш!!!
    Естествено, че бременност се засича с тест! Естествено, че за да я предотвратиш, се пие Ескапел до 72-рия час! Естествено, че той МОЖЕ да е свършил в теб. Естествено, че има риск, като е бил без презерватив! Особено ако ти си в овулация!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Как няма да усетиш, ако е свършил в тебе, бееее, братко!!!!
    А на тая възраст свършват през пет минути, братко, мани ти.

Възможно е да свърши отново, защо да не е. А и пък семенната течност, която излиза по време на възбуда и от нея може да се забременее. За да си по - сигурна вземи си един тест И аайде успех

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си