- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много сериозен случай ! Може би без изход..
На 15 съм.Първоначално написано от iiordanova
Хубавото е,че в компанията ми повечето момчета са над 20 и поне малко се чувствам спокойна..
Ами честно казано незнам,но мисля че горе долу да.. защото както го описах по горе просто блоковете ни са един срещу друг разделя ги една улица.. ;xxxПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
ами като ходиш с 20 год момчета нека да му начупят ребрата и готово дотогава няма решение освен да се насираш и да чакаш всеки момент да изкочи и да те накалца :Д
А бе защо просто не кажеш на полицията през деня и ноща да да има 2ма на улицата и да обикалят .. щом винаги е пред вас така трябва да го хванат .. Аз съм момче и така като казвате "винаги да има момче с теб" все едно ни правите комплименти, че ние можем само да ви защитаваме :P![]()
Абе попринцип наистина да се прибира по-рано, не толкова късно, ама вече и през деня да те е страх да си ходиш спокойно..дори да има хора, повечето са такива егоисти, пък като го видят с брадвата недай си боже мислиш ли, че ще тръгнат да ти помагат..за жалост хората вече не са толкова отзивчиви..макар че има и такива. Просто ограничи си малко излизанията, защото този може да е навсякъде ;х
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз не бих си показал носа навън..невъоръжен
не се изказвай неподготвен,прасе
Винаги, ако излизаш, ходи с голяма компания - ако сте повече, надали ще ви закача, но предупреждавай вашите задължително като излизаш и си носи телефон за всеки случай..а най-добре наистина да не излизаш, докато не го приберат. А можеш и да помогнеш - да опишеш на полицията как изглежда, къде си го видяла и т. н....но най-добре си стой във вас
Абе най-добре изкарай един курс по източни бойни изкуства или кикбоксИли си вземи и ти една брадва с тебе и започни уроци по фехтовка
![]()
Хм. Май много се филмирате с тия земи тръба, кажи на еди-си-кой да го пребие.. Абе, брадвата нали щи сцепи главата, дали си на 15 или на 20, същия член. Най-добре - полицията, лудницата, вкъщи, и вече няма да го има да те притеснява.
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Ако излизаш поне си вземи някакъв спрей.Първоначално написано от Djuff
абе рахит за кфо лудница ми говориш ти бе те ги пускат защото нямат пари и условия и ги пускат да не говориме за затвора никой няма да му направи нищо нищо не пречи на някой неeн приятел да земе една тръба и да му счупи ребрата .......Първоначално написано от JackSparrow
ами ако си момче което майче беше така аз на твое място 6а зема едно паве и 6а го оцеля по главата после ако падне ше го ритам докът не умре![]()
Еее спокойно.. няма такова нещо като "Безизходно положение". Това е пауза между две хрумвания :P
The art of simplicity is a puzzle of complexity.