- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
7ми.![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз ще съм 10 .. и от както съм в тва училище не сме имали униформи въпреки че непрекъснато ни казват че от утре ще има.. но така и си остава![]()
Трудно е да повярваш, че някой казва истината, ако знаеш, че ти на негово място би излъгал...
бе и ние миналата година имахме, ама.. ги носихме около месец, няма и толкова.. и после айдеее... ся 12 клас само до униформи ми е
10 клас.. ами ние си имаме от мин. година униформи, ама трябва да ги носим само в понеделник и на празници![]()
JENSEN ACKLES![]()
12![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
10ти ще съм, за униформи директора ни дрънка 2 години вече, така че адски се съмнявам да имаме, дори и да имаме, няма да се носят.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
11 предпоследен за жалост![]()
12-ти : )
7ми :P
7ми.. : ))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
десети - здраво учене!![]()
You kicked me when I was down .. Fuck what you say, just don’t hurt me, don’t hurt me.. no more .. ______
- Eminem ft. Lil' Wayne - No Love ♥
Леле,не вярвах че имам толкова много набори тук.![]()
Тази година ще съм девети клас... Нищо ново няма да има с изключение на това, че ще сме нов клас...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
11 за жалост. Някак си колкото повече наближава края, толкова повече не ми се свършва училище, пък съм го искала тоя момент супер много. Тъпа работа.![]()
10ти смятам и тая година да си почина малко...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
8-ми![]()