- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
И аз в Национална Търговска Гимназия гр.Пловдив.Ще се мре.Първоначално написано от xWandereRx
Ъмм.. 7-ми..![]()
Be happy.. Just smile..
Nevertheless do not cry..
+1Първоначално написано от Djuff
Не очаквам да имаме униформи, въреки че минлаат година този въпрос беше мнгого обсъждан в училище.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
12-ти клас.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
В МГ ли ще си?Първоначално написано от SmilezZz
Иначе аз ще бъде в 10.
А за това за брадата и дългата коса е най-голямата простотия, която е възможно да бъде измизлена. Да се надяваме, че няма да присъства и в нашия правилник...
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
9-ти
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
8ми клас.. Униформа : Светлолилава риза + Тъмнолилав пуловер![]()
Абе дано се падна на готян клас![]()
11-ти![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Ще съм 8-ми клас.
Един вид се чувствам като първолак. Всичко наново - училище , учители, ученици , униформа.. ((:
Малко ще ми е странно и гадно като отида на 15-ти в новото училище и не видя старите ми съученици , учители , директора , самото училище ..
8 клас ще бъда и нямам търпение да започнем даскало. ;х
Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.
Ас се сам на ей толкова прасцета ||||||| и се хода ф перви кляс!
Who's next!
9-ти..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
1 Курс студент :>
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мм.. на мене ше ми е странно да видя същите оруфляци, които гледам вече 4 години.. та и 5та ше има да ги търпя.. ти се притесняваш за 8ми.. ами още 4 годинки? Хах, свиква сеПървоначално написано от iiordanova
![]()
10 клас,не очаквам униформи щото няма да има...но би трябвало да имаме 2ма нови ученици.
Вече нямам търпение .. аз няма да имам униформа, мисляПървоначално написано от iiordanova
![]()
10-ти клас :P
1 курс студентка.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
9ти..миналата година въведоха униформи..точно като започнах в ново у-ще..то все с моя късмет..не,че някой ще ги носи де![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
8мии ..![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Същото.Първоначално написано от rammstein123
![]()
Осми клас. В ново училище, с униформи, общо взето нови неща, дано имам късмет и да не попадна на лоши хора .. :}
Да съм казала, че отказвам се?!