- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
11-ти.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ако е лесно, не е интересно.. не може все в даскало, под опеката на мама и тате.. не че нещо лично, просто "life goes on"Първоначално написано от DanceGirl
![]()
всеки? Айде да не ме слагаш поне мене под общия знаменател.. на мене ми писна от интригантските истории в даскало.. неслучайно са казали "студентски живот, ах, сладък живот... но пък после идва сесия"Първоначално написано от Desole
![]()
забава - олигофренски смехове по коридорите, ръсене на простотии.. мда, забава
приятели - които могат, както лесно са ти станали приятели, така и да им станеш смъртен враг.. мммда, приятели
смях - казах за смеха.. е, поне е искрен, ако не друго
безгрижие - именно за това говорех с "опеката на мама и тате" - напоследък се наблюдава такъв безгрижен живот, че.. децата безгрижно пият, пушат, ебат се.. безгрижно се натравят с алкохол и безгрижно повръщат... да видим с тва безгрижие после, като дойде истинския живот, как ше "оживеете".. безгрижно, ама друг път!
Еми... 8ми, дано да ми се падне готин клас, без кифли, кроасани и всякакви други захарни изделия (те май вече са навсякъде, ама..) . И сигурно ще имаме униформи
. Даскалото го оправиха това лято, тъкмо за мен
.
не видях основателна причина да се радваш...Първоначално написано от bastiFan
![]()
10 в ТЕТА плд![]()
Аз ще бъда 10ти.
Незнам какво да очаквам,защото ще съм в ново даскало.
Интересно ми е какво ще бъде там,но в същото време и изобщо не ми пука.Незнам какво да мисля.![]()
Fashion is my passion.
В 11 клас ще съм. Униформи си имаме от 9 клас..![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
7 клас![]()
![]()
![]()
ми мисля че ние догодина ще имаме униформи
9-ти клас ще съм, в ново училище .Ще имаме униформа , която се състои от една риза и един пуловер (който не е задължителен). Дано в класа да има печени хора .. Абе каквито дойдат такива ;д
Неприлично Щастлива .. : )
Хм... 'що?! На теб не ти ли харесват униформите?Първоначално написано от Tempest
И тва ако не е ЕГ...ще ида и ще се намааам със средногорки и банички в стола...Първоначално написано от Unendlich
![]()
![]()
![]()
![]()
Кишов -> Ненка Стоянова -> Коя е новата?
По темата: сега ще съм 1-ви курс![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
приятели и интриги на едно място не седят.. хора и интриги, виж, по-добре седи
давай, просветли ме, обясни ми като какво разбираш безгрижието и какво за теб е забавата.. че ми е интересно да видя различни мнения
до bastiFan - не, че не ми харесват, просто ги ненавиждам.. и наивността, с която ни ги сложиха, мислейки си, че ще променят манталитета, поведението и изобщо ще променят ония инатести магарета, дето не спират да правят зулуми.. да се смея ли, или да плача?
9ти
Колкото повече,толкова повече)
ИБАСИ!Само аз ли ще съм 6-ти?! Бахмааму... Сички сте някви по-големи.
![]()
Пък аз съм мъъъничко келшченце...![]()
Та до униформите - имаме!И на сичкото отгоре са няквиии супер тъпи!
Пък и ще имаме 2-ма нови ученици (Де ше ги натикат? Ние сме вече 28!!! Баси! 30 лапета натикани в една класна стая... Въъй! Ний шса издушим!) Па дали шса яки на коой му пука?!
Нали си имам фр... Ма пък съм разочарована, щот кифлите в класа шси останат
...
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Завиждам ти и аз искам да съм 6 клас, но не могаПървоначално написано от mim4enceto00
И като бях 7ми клас бяхме 37 човека в клас и беше кошмар![]()
може да си 6ти клас, ама пишеш доста по-правилно от някои примерно мои връстници![]()
ми то е нормално-колкото по-голям ставаш, грамотноста ти намаляваПървоначално написано от Tempest
поне при мен е така, а и от нашия клас никой не може да чете глатко всички сричаме, камоли да пишем вярно
но сме на 17 нормално е
хм, интересно, аз съм още на 17, а пиша по-гармотно сигурно от всичките там от твоя клас деградета.. дано не си се хвалил с това, щото изобщо не е за хвалба![]()