- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
госпожата по БЕЛ все ни казва че сме тъпи и неграмотни изродиПървоначално написано от Tempest
но например по математика и другите предмети сме много добре, но по БЕЛ-ужс никой не чете книги в днешно време сред тийновете-ако чете се смята за ненормален
![]()
20 век-четене на книги
21 век-комп![]()
то е до желание, сеш'се? И на мен ми вървят повече точните науки, докато литературата например ми е адски противна и не намирам смисъл да правя анализи и други такива л**на.. но все пак правописа ми е добре.. не е до четенето на книги, и аз не съм чел книги преди, а и сега.. а и като гледам с тия другите "изроди" сте вдигнали ръчички.. необратим процес, съжалявам.
Аз ще съм 8 клас и ще съм заЮ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
10-ти ПМГ...
иии к'во че си 6ти клас и си "малък"... аз още искам да се върна в дестката градина
![]()
... кой пръст да ти покажа ?
еми сега ще съм 7ми.. : ))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
mim4enceto00 - Няма значение,че си 6 клас..
Стига да си учиш и едновременно да се забавляваш ..
Иначе предметите са хипер лесни,в сравнение с 7 клас![]()
- Няма място за притеснения..
mlakniwe2 - Ако за вас 21 век е "векът на компютъра и като цяло за технологиите" - грешите и то доста..
Както казаха и преди мен - всичко си е до желание..
А и това,че сте на 17 години и сричате си е направо срамота..
Също така - Кое му е ненормалното даден човек да чете книги ?
Аз си си ги чета и никой досега не ми е казвал,че съм ненормална
или нещо подобно..Всеки ден да прочетеш поне една страница няма
да ти навреди,напротив - ще ти спомогне много повече,отколкото
си мислиш...Никой не ви казва да седите цял ден вкъщи
с книга в ръка - може да си разпределите времето..Например 30 мин. четене,
ако си пишеге - домашните и излизане..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз съм на 17 само дето литературата ми харесва.Чета си напълно грамотно и с чувство,мога и диалекти да имитирам.То ако не си харесваш и знаеш собствения език за къде си тръгнал.Но много зависи от даскала.Но примерно не съм хич толкова добре по математика,счетоводство(та м заради даскала и той не знае за кво става въпрос ).Литературата ме кефи,защото ми позволява да разсъждавам.Така,че недей на слага всички под общ знаменател.Първоначално написано от Tempest
8ми а униформата е все едно на погребение... сако пола риза вратовръзка WTF аз съм момиче все пак![]()
![]()
![]()
9ти -заек в гимназията![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
В 10-ти.![]()
8ми Б мисля че![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
8-ми и предчувствам,че ще е много яко най-сетне влязох в математическата![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
7-ми
и сега тази година въвеждат униформи в нашето училище, които за момента не са за постоянно носене и ще се носят само на празници (wtf?!) ; но униформата е толкова зле, че баща ми се отказа да ми купи и май ще се отърва![]()
![]()
11 ... чувствам се стара.![]()
айде, ставаме 2 ..Първоначално написано от Sintya
и аз ще съм 11 :P
I guess you're too afraid to show your feelings...
8ми.. униформи засега няма да имамесамо ме е страх да не ни сложат смотана класна...
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
и ниски обувки, нали? Ми ти си момиче все пак, трябва да носиш полиЧКИ, минижупи, потници, 2 тона грим и токчетата на мама...Първоначално написано от vanity23
затва се дразнех като ми пискаха, че искат униформи.. сеа същите, които много ги искаха, ги ненавиждат.. щото са адски грозни! Очевидно не променят нищо, а само дават идеи за още ебавки.. тъпотия
иначе на ония "дъртите" - споко, аз съм 12![]()
и аззз,, по дяволите искам да съм 7Първоначално написано от Sintya
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.