.
Отговор в тема
Страница 1 от 24 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 591

КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!

Клуб на дебеланки и запазващи килата сладуранки

Здравейте, всички!
    Реших да напиша малка римичка като за мото ( смешnо е )

Ний сме с воля дебеланки
    и пазещи килата сладуранки!
    Тук сме се събрали да се подкрепим
    и мазнинките да стопим!
    С много воля и търпение
    и с малко подкрепление,
    ние ще изгорим килата
    без да си трошим главата !

Малко стимулчета:

И един голям стимул: http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg

полезно: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142927
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806

Ние сме : glupacheE ;slun4ice;InnchetO`bE;p0iSsOonN;;krem4et0;silver_moon;ELFIQ;Just_say_no,
    Laura_inlove13;vavi13;preichetoy; independence_88;H8_mE;oth_fenka ;Miss_Fenty
    ;tediii;[color=cyan]miloto_Pilence[/color];{MooN_FloWeR};cHooOpiHka___; i love pain ;Little Woman

P.P. Моля.които иска да се присъедини да ми пише на лични ,за да го добавя!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    УСпех

ПП:с воля и силно желание човек може да постигне всичко
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

БЛАГОДАРЯ !

Град
    where the sun rises
    евала :P

Обичам те Миши

И в какво ще се състой програма, като не се познавате??
    Ще пускате само материали за отслабване и съдържанието на калории в различните храни? Ще се подкрепяте ли, какво?

П.П. Аз няма да се включвам де - 50 кила съм все пак.... не мисля да ставам кожа и косми само.

Джанет и Наоми според мен далеч не са жените с тялото мечта , но както и да е . Успех ! Аз си се харесвам такава каквато съм ! Нито съм дебела , нито съм слаба !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    И в какво ще се състой програма, като не се познавате??
    Ще пускате само материали за отслабване и съдържанието на калории в различните храни? Ще се подкрепяте ли, какво?
    Има един немски форум специално за дебели хора. Там всеки казва на каква диета е, колко е свалил, поства снимки, споделя ако му е трудно да продължи диетата... Всякакви такива неща. Мисля тук да направим нещо подобно. Не мисля че ще има особена полза от матеряли копнати и пейстнати защото има достатъчно такива във важните теми. Нека тук бъдат по-лични неща...

Тогава е добра идея и спирам да флудя (или флъдя, хах)... Само ще ви кажа едно окуражаващо НЕ за гладуването... просто яжте малко. От това се сетих за диетолозите - хора с много полезна професийка. В случай, че не знаете те ви дават диети с храната, която обичате (казвате им какво обичате 1-во) и трябва да ги спазвате стриктно естествено... И да не ви се свиждат парите за този проблем, защото колкото и да дадете, щом са за вас не са напразно изхарчени. (говоря за това да ги давате на доверени специалисти, за който се знае, че са добри).

ИЗБИРАЙТЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАС!

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Според мен болест е не да си дебел, а МАНИЯТА за броене на калории във всяка храна! Това е лудост, ще се побъркате! Не може без храна - тя е горивото на нашето тяло! Не може да ядеш храна колкото побира юмрука, защото "така трябвало"...няма такова нещо! За да се ускори метаболизма си трябва спорт, движение. Глупавите диети само смазват организма.
    Аз съм "за" здравословното хранене и живота без кроасани и кифли... но чак до крайности да си броя калориите не съм стигала . Започнете да тренирате, ако не отслабнете поне ще се стегнете. Освен това спорта калява духа и тялото, учи на дисциплина и самоконтрол и т.н. и т.н. Недейте да си мислите, че има диета Вълшебница, все пак не живеем в света на Пепеляшка. Здравословното хранене - повече плодове и зеленчуци и спорт, ще имат много по - голям и дълготраен ефект.Успехи!
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

No zashto si mislite 4e gladuvame ...Az li4no sam otslabnala mnogoo i to samo i edinstveno sas zdravoslovno hranene....greshna vi e precenkata 4e sme nezapoznati s hraneneto momi4enca ,koito sa reshili da otslabvat s dieta ot vida "10 kg-10dni"

Голям фен
    Струва ми се глупаво.По-добре всеки сам да си има волята.Незнам си кой подкрепял някой си бля бля.Най-много да свалите 1 кг и сред 1 месец да стане +2 .

AMAN!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, недей така. Зимата бях станала много дебела. от 26-ти февруари до 19-ти април бях на диета. Не ядях никакъв хляб, по 1 Активиа на ден, като ми се яде сладко-плодово мляко. Иначе у дома си ям каквото мама е сготвила, стига да не е пържено. за този период отслабнах 10 килограма. Свалих 7 см от ханша, по 6 от всяко бедро и 3-4 от талията.
    Е, сега си възвърнах 2-3 и много искам да ги сваля, но това е защото седях по цял ден, учих за ДИ и тъпчех шоколад и сладолед. От днес пак почвам някакви процедури за отслабване. Спазвам златното правило-ям от всичко, но най-много 2 хапки. Храня се 5-6 пъти дневно.

Аз пък сега се храня по книгата на д-р Пиер Дюкан .

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^^кремчето, за 2 месеца 10 кг?! Това не е ли доста нездравословно? Не ти ли се получиха стрии?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Свищов
    По книгата на Дюкан бях свалила 4 кг за 3 дни...това е далеч по нездравословно. 1 кг и 200 грама седмично не мисля, че е много. Даже здравословното отслабване е толкова-1 кг седмично. А и през това време правя гимнастика усилено. Свекървата ми даде на Сюзан Сомърс уреда и с негова помощ значитлно свалих целулита....а стириите ги имам от 9-ти клас, когато отслабнах 12 кг.

Alex_f , изопщо не е нездравословно.Аз съм сваляла 12кг за месец.
    Кремче,ако беше от Сф,щях да ти дам номера на една докторка дето е кожна и ми се изчистиха благодарение на нея невродермитите,та тя същата,от края на годината почва да се занимава със стрий ,тоест премахването им дори ще бъде без операция.Аз ще почна при нея да ходя,за да ми ги изчисти,зимата.
    Иначе и аз свалих за 2 дни 3кг,благодарение на почти-глад и тренировки.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    По книгата на Дюкан бях свалила 4 кг за 3 дни...това е далеч по нездравословно. 1 кг и 200 грама седмично не мисля, че е много. Даже здравословното отслабване е толкова-1 кг седмично. А и през това време правя гимнастика усилено. Свекървата ми даде на Сюзан Сомърс уреда и с негова помощ значитлно свалих целулита....а стириите ги имам от 9-ти клас, когато отслабнах 12 кг.

^^ Кремче, 1кг и 200грама,не е ли супер малко кг за седмица?

Град
    Свищов
    Е, в началото се сваля повече...но това е отслабване без да съм гладувала изобщо. Здравословното отслабване е до 4-5 кг месечно. При такова отслабване не се образуват стрии (е, и гимнастика си трябва), не е стресово за организма и прочие. Когато бях много дебела( не можех в 48-ма мярка панталон да вляза без да ми опъва, а бях на 15№) си смених цялостния режим на хранене и на живот. Понеже не мога да ходя на фитнес и да тичам по здравословни причини, започнах да се разхождам поне 3-4 км, после гимнастика по1 час у дома, а порциите намалих на половина. Не се ограничавах от нищо. Смъкнах 12 кг за 3 месеца.....А иначе съм отслабвала най-много 6 кила за 3 дни, но то беше от нерви и тормоз. не можех да ям, да спя и ми се гадеше постоянно

Иначе мог да свалям супер бързо, но знам, че не бива. И аз днес пак почнах Дюкан (понеже по средата на 2-рия етап предния път го зарязах, защото имах Рд, а после почнах да чета), но съм решила само 1-2 дни да съм на ударния етап. Иначе ще е пагубвно за бъбреците ми, а и като цяло не е добре.

Мерси з предложението, но нямам нито средствата, нито възможността да се подложа на нещо подобно. Щом можах толкова да сваля и така да се стегна в домашни условия, а и да премахна част от целулита си значи е възможно. Трябва ми малко упоритост и стимул. Но за съжаление в момента нямам стимул...

na sedmica trqbva da se svalq ne pove4e ot 1- 1.5
    A otnosno pier dukan( nqkoi beshe pisal)- da s rejima se otslabvaa mnogooo NO ZADALJITELNO trqbva da ia napravish do krai zashtoto shte ka4ish dvoino svalenoto - govora ot li4en opit

Град
    Свищов
    Забравих да кажа-не мога да не ям. Ако не ям повече от 2 часа полудявам. Ако не съм се нахранила ми прималява, зле ми е, гади ми се и чак ме боли стомах. А и е така вредно да се гладува.......

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Забравих да кажа-не мога да не ям. Ако не ям повече от 2 часа полудявам. Ако не съм се нахранила ми прималява, зле ми е, гади ми се и чак ме боли стомах. А и е така вредно да се гладува.......
    + главоболие..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Еми и аз преди изтрещевах като не се наям , ама сега ям MAX 2 пъти на ден.И то повече салатки и диня.Инaче преди бях свикнала,винаги да си похапвам нещо,я да ям снакс или чипс ,или пък чоплех семки.
    ДОБРЕ,Че се отучих от този навик,много е гаден.

edit: Кремче,искам да те питам нещо,ти сигурно знаеш....значи майка ми и гаджето и ми казват,че олиото изопщо не било вредно,което разбира се са пълни глупости,а много други хора казват,че е вредно.Ти как мислиш?Аз продължавам да си карам без олио ,или с много малко.Тогава като не било 'вредно',защо не ми даваха преди да ям чипсове,семки и.т.н....тъкмо,защото има много олио и сол.Изопщо не им вярвам,и винаги съм си била убедена,'че олиото си е вредно.

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Еми и аз преди изтрещевах като не се наям , ама сега ям MAX 2 пъти на ден.И то повече салатки и диня.Инче преди бях свикнала,винаги да си похапвам нещо,я да ям снакс или чипс ,или пък чоплех семки.
    ДОБРЕ,Че се отучих от този навик,много е гаден.
    По много грешен начин отслабваш- целта не е просто да намалиш кг , а да ги свалиш здравословно и най-вече да е изразено в - сантиметри.
    Яж по-често -- салатки и плодове , но и задължително месо - на нашата възраст е важно да получаваме животински белтъчини.
    П.П. Всичко ,което пиша е от личен опит - много съм патила от диетите.

А относно олиото- вредно е , Но да приемаш мазнини не вредно - можеш да използваш качествен зехтин.

glupacheE написа:
    По много грешен начин отслабваш- целта не е просто да намалиш кг , а да ги свалиш здравословно и най-вече да е изразено в - сантиметри.
    Яж по-често -- салатки и плодове , но и задължително месо - на нашата възраст е важно да получаваме животински белтъчини.
    П.П. Всичко ,което пиша е от личен опит - много съм патила от диетите.
    .......ами аз си ям белтъчини,месо си ям ,но само пилешко и телешко,такива чисти,диня ям всеки ден,и салатки ям.Обаче,ако наистина искам да свалям,а аз искам,трябва да спра куп неща,а аз съм ги спряла.Мен вече ме е страх да хапна,квот'o и да е.........сичко се лепи дявол да го вземе.

Град
    Свищов
    Ох, н мога просто да не сложа малко олио на саладката си.просто не мога. Ползвам, но малко. Иначе си правех салатите с парафиново олио...не е зле, ама не е същото. Обожавам пържено и мазно. Без шоколад едва издържам 1 ден.....причернява ми просто от това ниско кръвно. А и метаболизма ми не е особено добър....Но се иска воля. Аз само ако спра хляба, ще отслабна дрстично, защото съм забелзала, че от него, от макарони, пици, спагети дебелея повече, отколкото от 1 вафла, кпа сладолед или 1 чаена лъжичка олио. Олиото(растителното) не е особено вредно. не и колкото свинска мас или крве масло....Не виждам нищо лошо в това да слагаш по малко на салатата си. А може и зехтин....

Но ти наистина отслабваш страшно нездравословно. Така като чета май все си на диета и все отслабваш и пълнееш, а? Помисли си дали бързият резултат или продължитлният ефект са по-важни?

Не яж диня, не и много. Постоянно си подут от нея. По-добре пий повечко вода с 1-2 капки лимон. Аз ако изям 1 парченце диня, после ми е так тежко...виж пъпеш мога да ям да припадък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си