- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как най -лесно се смъкват килограми ?
Кой са начините за отслабване ? Моя проблем е стягането на коремните мускули,освен с коремни преси има ли и други начини ?Някой да е използвал вибрираща пеперуда или вибриращи колани .за стягане на мускулите и да ли е доволен ?По принцип съм 50 кг ,ама и не съм мн висока .
http://www.topshop.bg/index.asp?tn=p...FQxgZwodvlujuw
Sleda ot liubovta
За стягане на тялото най - добре си е кросфита, ама пък не е за всеки.
Аз ползвам една немска диета FdH (Friss die H
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
с нож много лесно се смъкват килограми...
то густо, то пусто
Най-лесно? Защо ти е най-лесно? Да си сравнително слаба за една седмица и после да си върнеш двойно килограмите?
Не става така, моето момиче.
Трябва упоритост и постоянство.
Коремните преси са най-неефективното упражнение за корем, ако ги правиш само тях
А тея колани хем нищо не правят хем са вредни![]()
Прав си.
Не взимайте моят съвет. Опасна комбинация от булимия и анорексия.
Яжте от всичко в нормални количества, може да спрете сладкото за този период, и МНОГО спорт. Запасете се с много търпение и упоритост![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Булимия и анорексия нервоза не са следствие от въпросните неща, а повръщането и дългото гладуване биха могли да са симптоми, че някой страда от тези психични заболявания. Повечето имат проблеми в семейството или са преживели сексуално насилие. Mиналите месеци се сблъсках дистанционно с доста такива "случаи" и видях колко хора не са способни да обичат дори собствените си деца. Mного е тъжно.
Съветите ти за повръщане ги изтрий по-добре, да не вземе някое момиче/момче наистина да пробва.
Л карнитин ,бягане на пътеката и диета![]()
останалото е миш маш майна![]()
амфети пробвай, ако не ти се гладува/повръща![]()
тренировки и здравословна храна!!!
50 кила ?!?
ти май нещо си мръднала .. я не се излагай 0.о
Я постави 1 снимка, кво ще сваляш, гърди ли ?!? 0.0
Аз съм 94 кила и не се комплексирам от килограмите си, че ти ще си 0.о
Ако не искаш да пращаш снимката публично - прати ми я на лично ! Ще гледам да те упътя максимално добре какво да правиш![]()
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
пиши ми на скайпПървоначално написано от male91
sleda ot lubovta
амфети не смятам да употребявамПървоначално написано от Briseis
sleda ot lubovta
С усилено писане по форуми определено не се.
Grumpy old madman
Ми занимавай се с нещо така няма да мислиш толкова за ядене.Ако си в училищна възраст тръгни на нещо курс по език , за кандидатстване , рисуване (ако имаш тая възможност де ). Ако не тренировки и здравословно хранене.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ама влизаш в Козметика и диети и гледаш оттам майна.
Не всъшност,не.Там има прекалено много 45 килограмови патки дето си мислят,че са дебели.
(това беше нещо като предупреждение,по-добре много да не се влиза в тоя раздел)
Тъй чеее...
пъм ит ъп!!Това ми е първата мисъл когато вида тема за отслабване.
Ето го - http://www.zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
Доста е натоварващо,тренировката е около час и полувина,но поне упражненията са забавни,танцувални ((: Разлика още след първата-втората седмица ще видиш.И аз съм го правила и хубаво ми стегна краката.
В замунда има и други интересни упражнения,йога,пилатес сякакви.Ако искаш ще ти пратя линкове.Аз имам около 20 GB с такива неща ;д Ноо пъм ит ъпа си е най-доброто,не си губи времето с другите.
Не пий газирано,това ще ти кажа.Остави,че се лепи ами и е много нездравословно.Ако ще ядеш шоколад си го хапни сутринта.Не прави грешката цял ден да се въздържаш и вечерта да се предадеш за едно парченце.
Сега сме лято,вечеряй леко със слатка или таратор.Хем ще си по-свежа,ще заспиш по леко и лесно, а и няма да ти се лепи (:
спорт му е майката ... фитнес или нещо такова + малко диетка и ше станеш перфектна за месец ... а и няма да си качиш килограмите
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
мен ми казаха че от студентски живот много лесно се смъкват килограми![]()
то густо, то пусто
тфа с пъмп ит ъп-а е мн яко .. наистина малко натоварващо , но след една усилена тренировка и хладно душче си свежа .. и донякъде стегната ... но само един път не става ... трябва постоянство !![]()
Да бе, аз щях да получа сърдечен удар от това pump it up, дето по принцип нямам проблеми със сърцето..